PREVRNUO SE ŠKOLSKI AUTOBUS, NAJMANJE OSMORO MRTVIH! Strava i užas na putu, policija blokirala sve prolaze, čak 45 povređenih!

Autor:

Svet

14.05.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć došla je u najkraćem mogućem roku ali nekima nije bilo spasa

PREVRNUO SE ŠKOLSKI AUTOBUS, NAJMANJE OSMORO MRTVIH! Strava i užas na putu, policija blokirala sve prolaze, čak 45 povređenih!

Foto: youtube.com/abc 7 chicago

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se danas na državnom putu na Floridi kada se prevrnuo školski autobus koji je prevozio migrante.

Nije poznato šta se tačno dogodilo, ali svi lokalni mediji javljaju istu informaciju da je osmoro ljudi poginulo, dok je čak 45 povređeno, budući da je autobus bio krcat putnicima.

Radi se o migrantima koji su krenuli na jednu građevinu na Floridi, kada se autobus iznenanda prevrnuo.

Vozač autobusa preživeo je udes ali je sa teškim telesnim povredama transportovan u urgentni centar, pa policiji ne može da kaže šta se tačno dogodilo.

Nesreća se dogodila u 6.30 ujutro po lokalnom vremenu.

Dvojica migranata rekli su da je vozač autobusa pokušao da eskivira sudar jer je najverovatnije vozač SUV-a išao na njega.

Policajci na licu mesta koji sprovode veliku istragu, nakon što su blokirali put za saobraćaj, rekli su medijima da je prizor jako bolan i da u autobusu sada sve izgleda poput najgore noćne more.

Meri Liske, jedna od lekarki koja je došla na lice mesta, sa suzama u očima saopštila je da je među poginulima videla i dva, jedva punoletna migranta, kao i da nema dece.

Iz bolnica u ovom delu Floride za sada nema informacija o tome kako su ostali povređeni, pošto je od njih 45 koji su zbrinuti ili zbrinjavani na licu mesta, više od 35 završilo u kolima hitne pomoći, dok je samo deset imalo lakše povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading