"MISLIM DA JE NEMARNO IZAZVAO SAOBRAĆAJKU, PROŠAO JE PRE TOGA PORED MENE DODAO GAS I UGASIO SVETLA" Očevidac nesreće u kojoj je poginuo srpski tinejdžer opisao JEZIVE detalje!

Autor:

Hronika

14.05.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima svedoka, vozač "mustanga" je izvršio iznenadni manevar pre nego što je udario Markovo vozilo.

"MISLIM DA JE NEMARNO IZAZVAO SAOBRAĆAJKU, PROŠAO JE PRE TOGA PORED MENE DODAO GAS I UGASIO SVETLA" Očevidac nesreće u kojoj je poginuo srpski tinejdžer opisao JEZIVE detalje!

Foto: youtube/CBS Chicago, linkedin.com

Sedamnaestogodišnji Marko Niketić, poreklom iz Srbije, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedelju dana u Čikagu. Na samo nekoliko ulica od porodičnog doma, njegovo vozilo je zadesio "mustang" koji je išao punom brzinom. Nažalost, lekari nisu uspeli da mu pomognu, a još troje učesnika u ovoj nesreći je povređeno, piše Kurir.

Dve osobe su odvedene u Luteransku opštu bolnicu, dok je jedna osoba prevezena u bolnicu Evanston. Vozač "mustanga" je takođe hospitalizovan, ali srećom, njegove povrede nisu opasne po život. Međutim, suvozač iz "mustanga" se nalazi u kritičnom stanju, kao i Markova saputnica.

Prema rečima svedoka, vozač "mustanga" je izvršio iznenadni manevar pre nego što je udario Markovo vozilo. Policijski izveštaji još uvek nisu pružili dodatne informacije o faktorima koji su doveli do ove tragične nesreće. 

- Odjednom, "mustang" me je zaobišao, ugasio je svoje farove i dao gas do daske - rekao je svedok.

Izvor blizak istrazi je izneo teoriju da je vozač "mustanga" možda izazvao ovu nesreću namerno, ali ovo trenutno ostaje nezvanična informacija.

- Nije poznatno zbog čega je vozač ugasio svetla na "mustangu" i dodao gas, pa se zakucao u automobil. Moguće da je neki izazov bio u pitanju ili je s nekom drugom namerom to uradio, ali to sad niko ne može da potvrd. Ipak, jako je čudan taj njegov potez - ispričao je izvor.

Marko je inače kumče pokojnog pevača Šabana Šaulića.

- Deca su mi rekla „Nemoj da čitaš vesti i gledaš slike“. Odmah su mi se u misli vratile slike smrskanog automobila. Ponovo sam proživela trenutke kada su mi javili da Šabana više nema. Marko je bio divan dečak, život je bio tek pred njim, i da ovako strada na kućnom pragu... Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo. Molim vas, nemojte me više ništa pitati, upravo planiramo ko će i kako da ode na sahranu, da budemo uz kumove – rekla je Gordana Šaulić za Kurir nakon saznanja o Markovoj pogibiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading