OVO JE MARKO N. (17) IZ SRBIJE KOJI JE POGINUO U STRAVIČNOM UDESU U ČIKAGU! Uskoro trebalo da maturira! PORODICA MU VEOMA UGLEDNA, U KUMOVSKIM ODNOSIMA SA LEGENDARNIM PEVAČEM!

Autor:

Hronika

13.05.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena na mestu nesreće je stravična. "Mercedes" je skoro prepolovljen, ceo gepek mu je otkinut a zadnji kraj pao je u komšijsko dvorište.

OVO JE MARKO N. (17) IZ SRBIJE KOJI JE POGINUO U STRAVIČNOM UDESU U ČIKAGU! Uskoro trebalo da maturira! PORODICA MU VEOMA UGLEDNA, U KUMOVSKIM ODNOSIMA SA LEGENDARNIM PEVAČEM!

Foto: youtube/CBS Chicago, linkedin.com

Marko N. (17) iz Srbije poginuo je u stravičnoj nesreći u Čikagu.

 

 

Marko je vozio mercedes koji se sudario sa mustangom i kako se saznaje, na mestu je ostao mrtav. Još troje je povređeno u ovoj nesreći. 

Marko N. je upravljao mercedesom u koji je udario mustang koji se kretao velikom brzinom. Njegov saputnik je teško povređen i prebačen je u bolnicu. Vozač mustanga je u bolnici sa povredama koje nisu opasne po život, dok je njegov suvozač je u kritičnom stanju.

Foto: www.linkedin.com

Marko N.

Scena na mestu nesreće je stravična. "Mercedes" je skoro prepolovljen, ceo gepek mu je otkinut a zadnji kraj pao je u komšijsko dvorište.

- Ovaj tip sa mustangom je leteo. Čuo sam zvuk automobila dok je prolazio ulicom, a sekund kasnije čuo sam veliki udarac - rekao je komšija Denis Mulen.

Prijatelji kažu da je Niketić bio apsolvent srednje škole "Glenbruk Jug", da je za nekoliko dana trebao da ide na maturski bal, a za nekoliko nedelja da maturira.

Porodica nastradalog je, inače, prilično poznata i ugledna u srpskoj zajednici u Čikagu, i u kumovskim je odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre 5 godina takođe poginuo u saobraćajnom udesu u Nemačkoj.

Na društvenim mrežama se prijatelji opraštaju od mladog Marka. 

- Samo znam da je on bio dobro dete. Nema ništa loše da se kaže o ovom klincu. Bio je veoma popularno dete u školi - rekla je Inesa Kaufman.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading