CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O HARISOVOJ NOVOJ DEVOJCI: Ove REČI bi danas Arkan uputio Veljku da je ŽIV! (VIDEO)

Autor: M. P.

Zabava

14.05.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović za Republiku otkrila sve o novoj devojci Harisa Džinovića!

CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O HARISOVOJ NOVOJ DEVOJCI: Ove REČI bi danas Arkan uputio Veljku da je ŽIV! (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić, Ata images, Republika

U vili Ražnatovića na Dedinju, večeras će se održati slavlje povodom rođenja trećeg naslednika porodice Ražnatović. Nakon što je danas, 14. maja, Bogdana Ražnatović donela na svet Isaiju, Ceca Veljko su odmah organizovali luksuzno slavlje za najbliže prijatelje. Naša ekipa je uspela da uslika detalje ispred velelepne vile i zabeleži impresivnu dekoraciju koja krasi ovaj događaj.

Tim povodom Ceca Ražnatović stala je pred našim kamerama, te otvorila dušu kako se sada oseća i kakva je amtmosfera. Vidno raspoložena, Ceca nam je poručila sledeće:

Foto: ST/Dragan Kadić

Ceca Ražnatović

 

- Hvala vam što ste došli u ovolikom broju, šta da vam kažem, svi smo presrećni, imamo puno gostiju, tu je porodica, ne postoji ništa lepše od ovoga! Bogu dragom hvala, samo neka se dešavaju lepe stvari. Brzo se probudila iz anestezije, to je žena zmaj! Bilo bi lepo da imaju i devojčicu... Imate dva puta da pogodite ko je dao ime, što bih se ja pitala za njegovo dete... Prelepo je ime, nesvakidašnje, bila sam iznenađenje, dopada mi se, ja do sada nisam čula iz našeg okruženja i baš mi je drago - rekla je Ceca za Republiku.

Šta bi Arkan danas rekao Veljku danas da može da ga vidi?

Foto: ST/Dragan Kadić

Ceca Ražnatović

 

- Naravno da bi bio ponosan, ne postoji nijedan jedini razlgo da ne budi ponosan. Izrasli su i normalne ljude, onako kako smo planirali. Ja sam Bogu zahvalna da su mi želje i molitve uslišene. 

Jesi li upoznala novu devojku Harisa Džinovića?

Foto: Privatna arhiva

Haris Džinović uhvaćen sa misterioznom devojkom

 

- Molim? Nisam to čula! Stvarno ne znam! Koji su dokazi na snimcima i slikama? Kolika je ta prisnost da mu je to devojka! Da bih znala zbog sebe. Ja bre nisam sveštenik da mi se ljudi ispovedaju  - poručila je Ceca. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jujo

15.05.2024 20:08

prija i prijatelj gudelji ne dodjose na veselje nazalost ili....