SLAVLJE KOD BAKE CECE NA DEDINJU! Evo šta smo zatekli na licu mesta ispred vile u Ljutice Bogdana!

Autor: O. B./M. P.

Zabava

14.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika ispred vile na Dedinju, čeka se dolazak porodice Ražnatović!

SLAVLJE KOD BAKE CECE NA DEDINJU! Evo šta smo zatekli na licu mesta ispred vile u Ljutice Bogdana!

Foto: Republika

U vili Ražnatovića na Dedinju, večeras će se održati slavlje povodom rođenja trećeg naslednika porodice Ražnatović. Nakon što je danas, 14. maja, Bogdana Ražnatović donela na svet Isaiju, Ceca i Veljko su odmah organizovali luksuzno slavlje za najbliže prijatelje. Naša ekipa je uspela da uslika detalje ispred velelepne vile i zabeleži impresivnu dekoraciju koja krasi ovaj događaj.

Impresivnu dekoraciju krase plavo-beli baloni i baloni sa zlatnim slovima, na kojima piše "baby". Osim toga, na vrhu kapije vile postavljeni su baloni na kojima jasno stoji ispisano: "Dečak je". Ovi detalji jasno ukazuju na radostan povod okupljanja i slave.

 

- Idemo da je vidimo, spavala je do skoro! Bogu hvala, sve je super! Ja sam još uvek uzbuđena... Meni je osećaj najlepši na svetu! Bebac je meden, sladak, kao krofna! Što se tiče dolaska nove bebe na svet, najbitnije je sada da se snajka odmori, da se oporavi, pa nek su živi i zdravi. To su, naravno, odluke koje su na njima, ali u svakom slučaju treba joj pauza- rekla je odmah nasmejana Ceca.

Veljko je inače skoro pričao o tome da mu mnogo više prija život na selu. 

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova. Što se Bogdane tiće, nisam siguran koliko može još puta da se porodi, ali svakako da se sa doktorima dobro konsultujemo oko svega toga - rekao je nedavno Ražnatović za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading