ŠOK! Stanija Dobrojević RASKRINKANA, Asmin će IZGORETI kada bude video OVAJ detalj!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se pojavila, a jedan detalj je odao!

ŠOK! Stanija Dobrojević RASKRINKANA, Asmin će IZGORETI kada bude video OVAJ detalj!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Večerašnje izdanje emisije "Amidži šou" obećava uzbudljive trenutke i intrigantne razgovore sa poznatim ličnostima. Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je brojne zvanice, među kojima su Sandra Afrika, Stanija Dobrojević, Ava Karabatić, Emir Đulović, Sani Armani i Ljuba Aličić. Očekuju nas razgovori o intimnim detaljima, planovima za budućnost i aktuelnim temama koje intrigiraju javnost.

Stanija Dobrojević će takođe biti u centru pažnje, jer će nam otkriti da li je istina da planira da se uda. Ova popularna ličnost iz sveta zabave uvek izaziva interesovanje javnosti svojim životnim odlukama, pa će njen razgovor sa Amidžićem sigurno biti jedan od najatraktivnijih momenata večerašnjeg šoua.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanija Dobrojević

 

- Nije baš istina sve što se piše, ali sve je u najboljem redu - rekla je Stanija u emisiji ,,Amidži šou", a kada je podigla ruke, nije se video prsten, za koji su mnogi posumnjali da je verenički, preko fotografije koja se nedavno pojavila na Instagramu. 

Dok su se gledaoci pripremali za ovaj spektakl, tenzija u studiju je bila opipljiva. Stanija i Sandra su se prvi put susrele od njihove burne prošlosti u rijalitiju, gde su uputile žestoke reči i prozivke jedna drugoj. Mnogi su bili znatiželjni da vide kako će se ova situacija odvijati, da li će doći do novih sukoba ili će ipak biti pomirenja.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanija Dobrojević

 

Kada su Stanija i Sandra stale jedna naspram druge, atmosfera je postala napeta. Međutim, umesto očekivane konfrontacije, dogodilo se nešto neočekivano. Umesto žestokih reči, ove dve dame su započele emotivan razgovor, izneli su svoje tačke gledišta i razrešile nesporazume koji su ih delili godinama.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading