Milica Veličković pala u senku Aneli Ahmić: Prva trudnica u "Eliti" progovorila o svom stanju, pa otkrila od čega joj je sada najviše MUKA!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terzina devojka razgovarala je sa svojim cimerima i otkrila kako se oseća tokom prvog perioda trudnoće, kao i koje je simptome osetila do sada.

Milica Veličković pala u senku Aneli Ahmić: Prva trudnica u "Eliti" progovorila o svom stanju, pa otkrila od čega joj je sada najviše MUKA!

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Prva trudnica u "Eliti" Milica Veličković pala je u senku kada je posle nje i Aneli Ahmić saznala da je u drugom stanju, pa se zbog njene i Janjuševe situacije sva pažnja preusmerila na njih dvoje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Milica Veličković otkrila kako se oseća u trudnoći

Međutim, Milica svoje trudničke dane u rijalitiju dobro gura, pa se poverila Žani kako se sada mnogo bolje oseća, nego dok nije ni znala da nosi dete.

- Baš me zanima da li je moja mama radila. Ne znam kakva trudnoća joj je bila. Meni je ovde bila katastrofa pre nego što sam saznala, sad nije. Meni je sad muka samo kad jedem i neka hrana mi je baš odvratna, ne mogu da jedem bilo šta. Obožavam doručak, pekaru, a kuvana jela ne mogu - govorila je Milica.

- Glupost je kad kažu da jedeš za dvoje ili troje, biraj zdrave namirnice - dodala je Žana Đorđević.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Borislav Terzić Terza napravio Milici dete u "Eliti"

Inače, Milica je na vest o svojoj trudnoći na prvu loptu reagovala prilično razočarano, kada je samo izustila jednu reč: "Užas!"

Međutim, ubrzo je sa svojim dečkom Borislavom Terzićem Terzom donela odluku da zadrži dete i da se venčaju. Iako je i njena porodica napolju podržala njihovu odluku, Terzinim roditeljima se nije nimalo svidelo što im je sin rešio da pred kamerama zasnuje porodicu, dok kad izađu iz "Elite", navodno, nemaju kud.

Kako je Borin brat otkrio njegovi su burno odreagovali, pogotovo otac, te naglasio da u kući u kojoj oni sada žive za njega, Milicu i bebu nema mesta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading