NEPOZNATI ČOVEK UPAO U ELITU, POLICIJA TRAGA ZA NJIM: Hitno stigla prijava, evo na koga se sumnja!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog remećenja javnog reda i mira nepoznati čovek prijavljen je danas policiji.

NEPOZNATI ČOVEK UPAO U ELITU, POLICIJA TRAGA ZA NJIM: Hitno stigla prijava, evo na koga se sumnja!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen

Nepoznati čovek pojavio se danas sa megafonom u Šimanovcima gde je uznemirio stanare Bele kuće, kako prenosi Pink. Naime, on je odmah prijavljen policiji zbog remećenja javnog reda i mira.

Inače, sumnja se da je čovek s megafonom zapravi prijatelj Ivana Marinkovića, a policija intenzivno traga za njim. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Podsetimo, Veliki šef zadao je takmičarima "Elite" da ove subote biraju tri osobe koje su najtrezvenije. Ovo nedeljni vođa Anita Stanojlović dala je reč Lejdi Di. Međutim, u Beloj kući je zavladala tišina kada je progovorila Jelena Marinković Ilić o problemima njenog supruga Ivana Marinkovića sa porocima, o čemu se dugo spekulisalo i pričalo u javnosti. 

- Moj muž i kad nije bio trezan, bio je trezven. Nikad na mene nije nasrnuo. Ovde je jako verbalno agresivan, to su zaslužili i treba takav da bude. Moj muž u mom životu uvek najtrezvenija osoba - rekla je Jelena Marinković.

Nedavno je u Beloj kući došlo do njihove rasprave, koja je poprilično privukla pažnju:

- Jelena! Poslednji put te pitam, šta radiš?! Šta radiš, bre, druže?! Šta se smeješ, je*ote... Šta glumiš tu? Najozbiljnije te sada pitam, šta glumiš?! Šta si ti, budala neka, koja se šetka po kući? Hoćeš da ti donesem tuš ovde da se okupaš? Ne razumem - vikao je Ivan.

- Što si nervozan? Šta je, bre, sa svima vama, ljudi? - smejala se Jelena, a Marinković se vidno iznervirano okrenuo i otišao od nje.

- Ne razumem... Budala, bre - dobacio je Ivan besno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

09.06.2024 22:11

Ivan jeste gad, olos i los, ali kako znaju da je njegov prijatelj. Meni Ivan ne deluje kao covek koji ima prijatelje. Mada, moram priznati da je ovo sve ocigledno namesteno. Forsiraju devojke lakog morala, ne znam zasto!? Lep primer za mlade devojke. Svim ženama koje podrzavaju Anitu i Anelu neka snaje i cerke budu kao ove dve. Srecno sa njima!