MARIJA KULIĆ OSTAJE BEZ UNUKA ŽELJKA? Stravične informacije otkrivene o Miljaninom SINU, u Nišu se odvija prava DRAMA!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Ivan Marinković ponovo su ušli u žestok sukob!

MARIJA KULIĆ OSTAJE BEZ UNUKA ŽELJKA? Stravične informacije otkrivene o Miljaninom SINU, u Nišu se odvija prava DRAMA!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita" odigrale su se još jedne nominacije, a tokom emisije došlo je do suočavanja Miljane Kulić i Ivana Marinkovića. Poznato je da njih dvoje imaju sina Željka Kulića, oko kog već godinama unazad vode medijski rat, a prošle noći došlo je do kulminacije u njihovom sukobu, te su jedno drugom uputili žestoke reči. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Uroš je otkriće, jedan od najskandaloznijih igrača koje sam upoznala. Nikom nije uvredio porodicu. Nisu došli u Vrnjačku banju, da ne mogu da se izbore sa sitnim provokacijama. Treba da ih vređa, ovo smeće, čast izuzecima. Doživeo je najviše polivanja i ponižavanja, žao mi je zbog toga. Meni je on jedinstven i neponovljiv. Žao mi je što je melanholičan i monotoničan. Čak i kad spava, interesantniji je od polovine učesnika. Nekad me iznervira, ali obožavam ga - rekla je Miljana koja se potom osvrnula na odnos sa Ivanom:

- Što se tiče Ivana, zaljubila sam se u njega i to je bila moja prva trudnoća. Bio je bolji dok je pio, imao je više empatije, sad je skot. Mislila sam da će biti dobar otac, nije mi palo na pamet da ću doživeti takve reči od njega. Igra na kartu žrtve, izlazi sa nulom odavde. Sve je uradio namerno i smišljeno. Neću mu dati nikada više u životu da vidi Željka, sem ukoliko on to ne bude hteo kada poraste. Povređuje mi dete vidi ga jedan dan, pa godinu dana ne. Ostavljam Uroša, ovog monstruma šaljem - zaključila je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

- Miljana Kulić je najgora majka na svetu. Sve za Željka je laž. To je jedina žena, koja nema starateljstvo nad detetom. Potrudiću se da u nekom trenutku Željko bude kod mene jer mislim da uz porodicu Kulić ne može da odrasta. Video sam da Miljana ne može da brine o detetu jer je alkoholičar- odgovorio je Ivan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Lena

09.06.2024 22:16

Ivan je pokvareni klosar! Olos! Ti ces skote da brines o detetu, ti pijanduro i ta tvoja agresivna raspandrkaca. Treba dete da vas gleda kako se pijani bijete. Olosi! Gde si do sad bio droljo muska?

Odgovori 4 14
Joca Poklopac

09.06.2024 22:55

Psihijatrija

Odgovori 10 2
Lelija

10.06.2024 18:41

@Joca Poklopac - Ne gledam to pa neznam nista o tim Ivanu. Kulici se stalno spominju, dosta da se vide naslovi. I mislim da su ove dve Kulicke teski psihijatrijski slucajevi, a dete nikad nije smelo da s njima zivi. Ljudi su primitivni i bez skole i nemaju cemu da nauce dete. Tuzba za nadlezni Centar za soc. rad

Crnogorka

10.06.2024 02:21

Sta sve postoji u Srbiji ?Toliki medijski prostor se trosi na psihijatrijske slucajeve da je to vrlo cudno? Covek se pita, ima li i normalnih u toj zemlji? Tuzno.