SMRTNI SLUČAJ RAZORIO TAKIJA, MAJI MARINKOVIĆ STIŽU LOŠE VESTI: Ni ne sluti šta se događa u spoljnom svetu!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se zauvek oprostio od prijatelja.

SMRTNI SLUČAJ RAZORIO TAKIJA, MAJI MARINKOVIĆ STIŽU LOŠE VESTI: Ni ne sluti šta se događa u spoljnom svetu!

Foto: youtube.com/pink.rs

Danas je u Natalincima održana sahrana popularnog učesnika rijalitija "Zadruga", Zokija Šumadinca. Oko 50 ljudi je prisustvovalo ovom tužnom događaju, a među njima su bili članovi porodice, prijatelji i jedina javna ličnost, pevač Husa Alijević.

Zoki Šumadinac je postao poznat po pesmi "Autotjun", koja je brzo postala hit u Srbiji. Nakon toga, pevač je učestvovao i u rijalitiju "Zadruga 3", a zatim i u "Zadruga 5", ali zbog zdravstvenih problema je morao da napusti tijaliti. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Belu kuću kako bi mu bila ukazana pomoć. Imao je problema sa srcem, a već je pre preživeo infarkt.

Otac popularne zadrugarke, Maje Marinković, Taki, zauvek se oprostio od svog prijatelja Zokija, podelio zajedničku fotografiju, pa izjavio saučešće porodici:

- Poslednji pozdrav dragom prijatelju Zokiju, a porodici iskreno saučešće - napisao je Taki uz zajedničku fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Taki Marinković i Zoki Šumadinac

Velika i dugogodišnja prijateljica Zokija Šumadinca, pevačica Mimi Cara se oglasila za domaće medije i otkrila da je on sebi prorekao sudbinu i da joj je ispričao da neće dočekati 2025. godinu: "On mi govorio uvek da ću se vratiti na estradu, da ostanem jaka i za sebe je rekao da će premine, ja sam mislila da se šali, ali je rekao da neće doživeti 2025. godinu, ja sam mislila da se on šali, da se zeza".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
LoL

09.06.2024 18:49

Ovaj Taki kao seoska posvudusa nema gde ga nema

Snezana

09.06.2024 22:22

@LoL - Naproti, ja mislim da ovaj Taki ispostuje sve zadrugare. Uvek je tu i za tugu i za veselje. Svaka mu cast. Ispistuje svakog a ne mora to. Zar ne?