SAOPŠTENO KADA JE FINALE ELITE: Jedan detalj će vas ostaviti u šoku, ovo takmičari nisu mogli ni da zamisle!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je malo do proglašenja pobednika!

SAOPŠTENO KADA JE FINALE ELITE: Jedan detalj će vas ostaviti u šoku, ovo takmičari nisu mogli ni da zamisle!

Foto: Ilustracija

Nakon devet meseci uzbudljivog takmičenja, konačno se nazire kraj ove sezone "Elite". Iako zvanična potvrda datuma još uvek nije stigla od strane produkcije, Jovana Tomić Matora je otkrila detalje koji nas vode do završetka ovog popularnog rijalitija. Tradicionalno, finale "Zadruge" se održava već sedam godina unazad u mesecu julu, pa se sa pravom očekuje da će i "Elite" pratiti ovaj obrazac. Jedino odstupanje od ovog pravila dogodilo se prošle godine kada je pobednik proglašen u junu. Međutim, prema Matorinim rečima, izgleda da će se ove godine finale "Elite" ipak održati u julu, tačnije, 13. jula.

- Ostalo je 25 dana do kraja i znaš da ide Budva i ludilo mozga. Prva tri znaš već koja, a znam i ja će da se jave. Ja jedva čekam da se dokopam telefona - zaključila je Matora.

Republika

Foto: Ilustracija

 

 

Podsetimo, vlasnik Pink televizije Željko Mitrović nedavno je izazvao veliku pažnju javnosti najavom neverovatnog iznenađenja - novog rijalitija i kompletno nove televizije. Naime, Mitrović je putem svog Instagram profila otkrio da se sprema nova sezona "Farme 8", ali i kompletno novo televizijsko iskustvo. On je otkrio da se gradi selo iz 14. veka, koje će biti opremljeno od drveta i kamena, a fanove je obradovao objavom nacrta kompleksa.

Jedan od najzanimljivijih detalja ovog projekta svakako je gradnja sela koje će biti opremljeno u stilu 14. veka. Ovo nije samo obično televizijsko set, već prava replika srednjovekovnog naselja, izrađena sa pažnjom prema istorijskim detaljima.


Komentari na ovu najavu su se samo nizali, a mnogi su istakli da se do sada niko u svetu nije usudio da uradi nešto slično. Ovaj poduhvat zaslužuje svako poštovanje zbog svoje originalnosti, a gledaoci ne mogu da dočekaju nove detalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading