OČI U OČI POSLE TOLIKO VREMENA: Maja nije mogla da se suzdrži, odmah je uradila OVO kad je ugledala Stanislava ispred sebe! SVE PRŠTALO OD STRASTI!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neplanirani susret bivših ljubavnika dogodio se na mestu koje oboje preferiraju jer na sličan način vode računa o svom fizičkom izgledu.

OČI U OČI POSLE TOLIKO VREMENA: Maja nije mogla da se suzdrži, odmah je uradila OVO kad je ugledala Stanislava ispred sebe! SVE PRŠTALO OD STRASTI!

Foto: Printscreen

Bivši par Maja Marinković i Stanislav Krofak danas su se, prvi put posle toliko vremena, sreli oči u oči. 

Ovaj neprijatni susret dogodio im se u salonu pošto su se oboje nadigli ranom zorom kako bi se sređivali od glave do pete, a nedelja jutro je svakako rezervisano za ulepšavanje u "Eliti". Naime, posle početnog šoka, Maja, kako je ugledala preplanulog Stanislava, tačnije izgorelog, nije mogla da se obuzda nego je naglas prasnula u smeh. 

Žena koja joj je radila nokte ju je pitala da mu pokloni kremu, jer je samo par trenutaka pre toga pričala sa Matorom da će to uraditi, ali je Marinkovićeva promenila ploču.

- Što sam davala, davala sam. Ima on drugarice - pecnula ga je Maja.

Republika

Foto: Printskrin

Maja Marinković prasnula u smeh kad je ugledala izgorelog Stanislava

Inače, tokom razgovora sa Matorom, Marinkovićeva je zaključila da je Stanislavu već dala previše na značaju, a da njoj možda i nije stalo do te pričke koliko govori da jeste.

Republika

Foto: Printskrin

Stanislav Krofak iskoristio nedeljno jutro za ulepšavanje u salonu

Štaviše nju za nepunih mesec dana napolju čeka ludilo, kada posle rijalitija zapali u Crnogorsko primorje. 

Tebe to neće zanimati, zamisli napolju da ti stigne poruka: "Pratio sam te", jedan after ne bi te bilo. Zaboravila bi na Takija, a ne na Stanislava - rekla joj je Matora, pa nastavila:

- Tebe radi ego i sujeta, sviđa ti se. Ti se lepo ponašaš, sad si top, osim što komentarišeš sa svima. Budi lažno dostojanstvena, pravi se da si normalna i ne može da bude loše. Ako ti se vrati dobijaš, a ako ne, zavarala si ljude da možeš da budeš normalna!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srdjan X

09.06.2024 17:13

nimfomanka jeftinjara, glupa kao tocak tapacirana vostana figura maja marinkovic hahaha mukica