MA, KOJI STANISLAV, KAD KRENE LUDILO U BUDVI: Maju napolju čeka jedan FATALNI MUŠKARAC! A ona zna koja TRI će prva da joj se jave (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora Marinkovićevoj otvorila oči, podsetila je na njene prilike u stvarnom životu.

MA, KOJI STANISLAV, KAD KRENE LUDILO U BUDVI: Maju napolju čeka jedan FATALNI MUŠKARAC! A ona zna koja TRI će prva da joj se jave (FOTO)

Foto: printskrin

Iako u Beloj kući vlada mišljenje da je Maja Marinković odlepila za Stanislavom Krofakom, Jovana Tomić Matora sigurna je da Maja nema toliko jake emocije i da napolju postoji muškarac nakon čije poruke bi zaboravila i na svog oca Takija, a kamoli na vezu sa njim.

- Rekao mi je da ga budim jer bi se ubio kad se ne bi ošišao. Nisam videla većeg čistunca od njega. On se čovek brije svaki drugi dan i mačora i sve, kaže da voli to da bude. Ja imam ježa, a ne on. Ne gledam ja njega, nego tokom treniga. Pojeo mi ceo pleh musake, kaže da nikad bolje nije jeo i da nikad to u životu nije jeo. On je mene spasio, mnogo mu dugujem - pričala je Matora Maji u frizerskom salonu.

- On tvrdi pazar, a napolju - prokomentarisala je Maja.

- Ko ti se ne bi javio napolju?! Tebe to neće zanimati, zamisli napolju da ti stigne poruka: "Pratio sam te", jedan after ne bi te bilo. Zaboravila bi na Takija, a ne na Stanislava - podsetila ju je Matora na njenog fatalnog muškarca.

- Ti sumnjaš u moju zaljubljenost - pitala je Maja.

- Da, tebe radi ego i sujeta, sviđa ti se. Ti se lepo ponašaš, sad si top, osim što komentarišeš sa svima. Budi lažno dostojanstvena, pravi se da si normalna i ne može da bude loše. Ako ti se vrati dobijaš, a ako ne, zavarala si ljude da možeš da budeš normalna - savetovala ju je Tomićeva.

- Malo sam se ja pribrala - priznala je Maja.

- Ostalo je 25 dana do kraja i znaš da ide Budva i ludilo mozga. Prva tri znaš već koja, a znam i ja će da se jave. Ja jedva čekam da se dokopam telefona - zaključila je Matora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading