"JOJ, ŽIVOTE MOJ, ŠTA JE OVO, ŠTA ME SNAĐE, KUKU": Janjuš JECAO na sav glas, od njegovih KRIKA odjekivalo celo imanje u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević potpuno skrenuo s pameti, pa se rasuo na sitne komade.

"JOJ, ŽIVOTE MOJ, ŠTA JE OVO, ŠTA ME SNAĐE, KUKU": Janjuš JECAO na sav glas, od njegovih KRIKA odjekivalo celo imanje u Šimanovcima!

Foto: printskrin

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš koji sa Aneli Ahmić čeka dete, koje su napravili u rijalitiju, potpuno je prsao i počeo da kuka i zapomaže da je od njegovih krika odjekivalo celo imanje u Šimanovcima.

Naime, Janjuš je tokom nominacija doživeo nervni slom, pa je počeo da jeca i plače kao malo dete, dok su Lazar Čolić Zola i Uroš Rajačić pokušavali da ga uteše. 

Republika

Foto: printskrin

Marko Janjušević Janjuš se raspao na komade, pa zakukao na sav glas

On se, kako su njegovi cimeri zaključili raspao na sitne komade jer ne može više da podnese sve što mu se dešava, a sa svakom novom sitnicom, njemu se samo produbljuje rana koju potiskuje duboko u sebi nakon tragedije koja ga je zadesila prošle godine.

- Razumeš da sam skrenuo sa mozgom, je l' razumete vi to - kroz suze je rekao Janjuš.

- Janjuše brate, šta ti je smiri se bre, ej bre - molio ga je Zola.

- Stani brate, molim te - uzviknuo je i Rajačić.

- Joj živote moj, šta je ovo, šta me snađe, kuku - nastavio je Janjuš.

Podsećamo, Janjuš je poslednjih dana pod velikim pritiskom zbog toga što će ponovo dobiti dete. On najviše strepi od reakcije svoje ćerke Krune, što je više puta i pomenuo, te priznao da ni sam ne zna kako će njoj da objasni celu situaciju. 

S druge strane, nastoji da se prema trudnoj Aneli postavi zaštitnički, ali svako malo ima ispade, pa se posvađa sa njom, zbog čega nailazi na osudu i unutar Bele kuće i napolju.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading