MARIJA KULIĆ UZVRAĆA UDARAC! Evo šta se sprema Ivanu Marinkoviću nakon Elite!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić spremna da uzvrati Ivanu Marinkoviću za jake reči koje je uputio njenoj ćerki Miljani Kulić!

MARIJA KULIĆ UZVRAĆA UDARAC! Evo šta se sprema Ivanu Marinkoviću nakon Elite!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/RTV Pink Official

Marija Kulić, majka učesnice rijalitija "Elita" Miljane Kulić, oglasila se povodom pretnji Ivana Marinkovića da će oduzeti starateljstvo nad njihovim sinom Željkom. Kako je za medije izjavila, Marinkovićeve pretnje je smatra farsom, ističući da je očigledno da njega dete ne zanima i da se radi o njegovoj taktici da privuče pažnju.

Marija Kulić je istakla da su Marinkovićeve pretnje oduzimanjem starateljstva ništa više do prazna priča. Ona tvrdi da je Ivan Marinković već ranije govorio o tome, ali da od toga nije bilo ništa, te da je očigledno da mu dete nije prioritet. Kulićka je naglasila da detetu treba mnogo više od puke finansijske podrške, te da Marinković nema ni vremena ni interesovanja za obaveze koje nosi roditeljstvo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković suđenje

 

- Ma to su gluposti! Njega dete u životu nije zanimalo. On je to oduvek pričao i u prošloj sezoni je sa ovom njegovom pričao o tome, ali od toga nema ništa. Njega dete ne intereuje, on neće obaveze, a za dete treba i živaca i vremena i mnogo para. Jedna školica, druga školica, vrtić privatni, sportić, ekskurzije, rekreativne nastave, sve se to plaća, tako da nema ništa od te priče. Detetu treba i vreme da se posveti, da se šeta, da mu se čita, da se recituje, peva... Niti on hoće obavezu, niti njega dete zanima, niti ima osećaj za decu. On samo mlati praznu slamu, jer nešto tamo mora da priča - kaže Marija za Informer i dodaje da je to deo Marinkovićeve taktike kao i prošle godine.

Prema njenim rečima, Ivan se normalno ponašao prema Miljani samo dok je ona bila u rijalitiju. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić Elita 7

 

- Nije mogao sa mnom, a sada je ona sama i on zna da nema ko da kaže šta treba i kad treba i onda koristi situaciju. Tek ovu njegovu ne zanimaju njegova deca, ona gleda sebe i trpi ga samo da se ne bi vratila u onu selendru pored Leskovca - smatra Marija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading