VODITELJKA ELITE SAOPŠTILA UKUĆANIMA ŽESTOKU KAZNU! Tajac u Beloj kući, ovo je konačna odluka!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić je pročitala sledeća imena, pa izazvala totalnu pometnju.

VODITELJKA ELITE SAOPŠTILA UKUĆANIMA ŽESTOKU KAZNU! Tajac u Beloj kući, ovo je konačna odluka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su učesnici "Elite" sinoć izglasali Uroša Stanića kao prvog nominovanog, voditeljka Ivana Šopić otkrila je ko je dobio najmanju podršku publike, ali i kome su Odabrani poželeli da vide leđa večeras.

- Od strane publike neka ustane Sneža, ona je ugrožena, zatim Nikola Lakić, takođe Lejdi Di, zatim Anđela, evo Bojana se trese. Lakić i Lejdi mogu da sednu, Snežo ti si nominovana od strane publike - rekla je Ivana.

- Od strane  odabranih su nominovane Bojana i Anđela i one idu sa Snežom i Urošem u izolaciju - dodala je Ivana.

- Očekivao sam da ću biti nominovan, ali sedeo je monstrum naspram mene. Zadovoljan sam i nisam zamišljao da će ovo ovako biti. Krivo mi je što neki imaju animozitet prema meni. Svi su rekli da samo provociram, nisu me analizirali - rekao je Uroš Stanić, nakon što je saznao da je nominovan od strane ukućana.

- Uroš je folirant i provokator, voli da kvari ljudima sreću, gleda šta radi njegova rijaliti mama Miljana, provociraš ljude kada su u crvenom, jako si loš, vraćaš im tri puta gore, pritom ovim ljudima si katastrofalne uvrede izgovorio. Što pričaš za muškarce verujem da si sve izmislio, jedino mogu da kažem da si inteligentan za provokacije, tako da ni jednu dobru osobinu ne mogu da pohvalim. Ivanove komentare obožavam , trpite Jelena i teror od Žane mutiranog babuna. Uvek ste me podržavali i pružili mi ruku spasa kada sam bila loša tako da to nikada neću zaboraviti, šaljem mentola u izolaciju - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading