STANISLAV PRIPREMA TEREN ZA POMIRENJE SA MAJOM: Mislio je da kamere ne snimaju, pa se odao, Marinkovićevoj stigla potvrda!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maji Marinković stigle lepe vesti.

STANISLAV PRIPREMA TEREN ZA POMIRENJE SA MAJOM: Mislio je da kamere ne snimaju, pa se odao, Marinkovićevoj stigla potvrda!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show

Kako je Stanislav Krofak Pantera ubedio Maju Marinković da joj neće oprostiti izdaju, te da do pomirenja definitivno neće doći, ona je već krenula da planira more i izlaske u spoljnom svetu, odmah po završetku rijalitija.

Međutim, njena prijateljica, Slađa Poršelina, ubeđivala ju je da je Stanislav krišom posmatra i da će joj stići njegova poruka, čim ga popusti bes zbog celokupne situacije. Slađa je otkrila Maji da je primetila kako je Krofak pogledom traži, te da mu najverovatnije nedostaje, ali je suvišen ponosan, da joj to i prizna:

- Ja to nisam tako zamišljala, tu situaciju - rekla je Maja.

 

- Mnogo je meni čudno. Ja vidim kako on tebe gleda na bazenu, on tebe pogledom traži. Ja imam moju teoriju, ima tri nedelje i eto njemu tvoje poruke. Znaš i prošle godine šta je bilo, zakletva i koje reči su izrečene, daj nemoj - dodala je Slađa.

- Ja to ne gledam tako, ako je ovde ovako mesec dana, znači bez pritiska i kamera - poručila je Marinkovićeva.

- Ovde nije kraj. Moje mišljenje je da je Stanislav malo popustio i da nije kao ranije kada je reč o Maji. Ona je nikad bolja i smatram da je možda Stanislav testirao Maju da li se stvarno promenila. Ja ne vidim da je ona napravila neke katastrofalne greške. Siguran sam da će se napolju pomiriti - zaključio je nedavno Zola na temu odnosa Maje i Stanislava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading