MAJA USPELA DA OGADI MIONU CELOM MUŠKOM RODU! Stanislav joj otkrio sramotne detalje iz spavaće sobe, Marinkovićeva sve iskoristila!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo poniženje i hladan tuš za Mionu Jovanović.

MAJA USPELA DA OGADI MIONU CELOM MUŠKOM RODU! Stanislav joj otkrio sramotne detalje iz spavaće sobe, Marinkovićeva sve iskoristila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je danas iskoristila usluge salona u "Eliti", a društvo joj je pravila cimerka i prijateljica, Jovana Tomić Matora, sa kojom se, po svemu sudeći, ludo zabavljala. Marinkovićeva je poznata kao kraljica provokacija, što je potvrdila i danas, kada se našalila na račun Mione Jovanović, kojoj je bivši dečko, Stanislav Krofak Pantera, rekao da je "kao krava u krevetu".

- Da li mogu da stavim peškir, pa da legnem? - upitala je Maja.

- Odmah bi da ležiš kao krava - dodala je Matora.

- Pa, nisam ja Miona - smejala se Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Miona Jovanović

Inače, bivši par Maja Marinković i Stanislav Krofak danas su se, prvi put posle toliko vremena, sreli oči u oči. 

Ovaj neprijatni susret dogodio im se u salonu pošto su se oboje nadigli ranom zorom kako bi se sređivali od glave do pete, a nedelja jutro je svakako rezervisano za ulepšavanje u "Eliti". Naime, posle početnog šoka, Maja, kako je ugledala preplanulog Stanislava, tačnije izgorelog, nije mogla da se obuzda nego je naglas prasnula u smeh.

Žena koja joj je radila nokte ju je pitala da mu pokloni kremu, jer je samo par trenutaka pre toga pričala sa Matorom da će to uraditi, ali je Marinkovićeva promenila ploču.

- Što sam davala, davala sam. Ima on drugarice - pecnula ga je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
loka

09.06.2024 17:00

Matora je konacno dobila karmu sta je sve ljudima radila zlobno malo g niciji prijatelj podmukla pakosna zavidna svakoga je prodala sljam teski

Vojvotkinja Tolstoj

09.06.2024 17:38

Matora je GAD i ZLA ! Gadura, ružna Lezbos šacuje mlade, lepe devojka ! Poganjštura ! A Maja radodajka baš ima družbenicu...