ŠA OPISAO STANISLAVOV NAPAD NA MAJU, PA GA NAZVAO NASILNIKOM: Miona odmah stala u zaštitu bivšeg, usledio karambol!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša su prisustvovali haosu Maje i Stanislava, pa započeli novi sukob.

ŠA OPISAO STANISLAVOV NAPAD NA MAJU, PA GA NAZVAO NASILNIKOM: Miona odmah stala u zaštitu bivšeg, usledio karambol!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković je sinoć odlučila da više ne štiti Stanislava Krofaka, te je u svađi priznala da su imali se*sualne odnose, iako je on ćerki javno obećao da se to više neće dešavati u rijalitiju. Kako je terao Maju da ugasi kamere u toaletu, Krofak ni ne sluti da snimak njihove vrele akcije kruži internetom i da Vanesa zna da nije ispunio svoje obećanje.

Kada se sinoćni okršaj Maje i Stanislava završio, učesnica Elite se vratila u spavaću sobu, gde je porazgovarala sa ukućanima, pa im priznala da strahuje za te snimke, a potom je upitala Marka Đedovića da li će produkcija to obelodaniti i prikazati takmičarima, na šta je on potvrdno klimnuo glavom.

Dok su divljali po Beloj kući, njihovi cimeri su komentarisali ovaj okršaj, a Nenad Aleksić Ša je Stanislava nazivao nasilnikom, zato što je nasrnuo na Maju tokom svađe, dok je Miona Jovanović srčano branila bivšeg dečka, sa kojim je bila u vezi sve do ulaska u rijaliti:

- Vidi ga, vidi ga... To je ovaj s kojim si bila, gledaj šta radi... Nasilnik - govorio je Ša.

- Zadržao ju je samo - branila ga je Miona.

Nikola Lakić je zajedno sa njima komentarisao ponašanje Stanislava Krofaka, koji se kasnije za isto pravdao ukućanima, pa im objasnio kako je onesposobio Maju:

- Ona je krenula na mene i ja sam je ovako uzeo... Samo da je onesposobim... Ona priča da sam je udario - objašnjavao je Stanislav.

Maja i Stanislav su se razdvojili, pa je on noć proveo u pabu, zajedno sa Lepim Mićom, koji je pokušavao da spusti loptu i objasnio im da se bespotrebno svađaju. Podsetimo, Marinkovićevoj je zasmetao njegov kontakt sa Aneli Ahmić, pa mu je to momentalno zamerila, ali je sve otišlo predaleko. Obezbeđenje ih je pratilo u stopu, s obzirom da je sukob započet u dvorištu, a završio se u pabu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading