ISPLIVALA NAJMRAČNIJA TAJNA IVANA MARINKOVIĆA: Prozivaju ga zbog OČINSTVA i ZAVISNOSTI, ali niko nije ni pretpostavio da je mogao da napravi i ovo ZLO!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" iznela sav prljav veš iz prethodne sezone rijaltija, neće ga oprati ni Dunav, ni Sava.

ISPLIVALA NAJMRAČNIJA TAJNA IVANA MARINKOVIĆA: Prozivaju ga zbog OČINSTVA i ZAVISNOSTI, ali niko nije ni pretpostavio da je mogao da napravi i ovo ZLO!

Foto: Printskrin

Tokom emisije "Nominacije" takmičari "Elite" opredeljivali su se između Ivana Marinkovića i Uroša Stanića, a otac deteta Miljane Kulić naišao je na mnogo osuda i ružnih komentara, baš na račun svog očinstva, ali i drugih stvari koje njegovim cimerima smetaju.

Međutim najmračniju tajnu Ivana Marinovića iznela je Slađa Lazić Poršelina, a iako se tiče prošle sezone rijalitija, odnosno dešavanja iz "Zadruge 6", ova informacija bi i sada i te kako moglo da ga košta braka.

Republika

Foto: Printskrin

Slađa Lazić Poršelina raskrinkala Marinkovića

Naime, Poršelina je otkrila da je Ivan pokušao da je smuva, a da je uspeo u tome, on bi prevario tada još nevenčanu suprugu Jelenu Ilić sa kojom je ove sezone zajedno ušao.

- Ja Uroša gotivim i volim. Istakao se jako dobro, ovo je početak njegove rijaliti karijere. Dobar je prijatelj i pristrasan jako. U dobrim smo odnosima, pokačimo se zbog nervoze. Uroša ostavljam, a Ivan je najveće zlo ovde. Vređa žene, dobila sam epitet šklopocija od njega. Svi smo rekli već da je nikakav otac. Hteo je da me smuva prošle sezone i da prevari tad nevečanu suprugu. Znam da sam tvoja neostvarena želja. Mene ne možeš da imaš, njega šaljem - rekla je Slađa i šokirala sve za crnim stolom.

Podsećamo, Ivan je tokom prošle sezone rijalitija uspeo da ostvari kontakt sa svojim sinom Željkom, zbog čega je omekšao srca gledalaca jer su navijali da se njihov odnos nastavi tako i po izlasku iz "Zadruge". Međutim, on nije uspeo da ostane u dobrim odnosima sa Kulićima koji se staraju o njegovom detetu, pa se sve vratilo na staro. 

Ove godine Miljana je ušla u "Elitu" bez sina, dok se Marinković pojavio u paru sa suprugom Jelenom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading