ANELI NEĆE DA RODI JANJUŠEVO DETE: Posle JEZIVIH SCENA koje joj TRUDNOJ pravi svi provalili da on NE ŽELI BEBU! Hteo da izbegne osudu, a sad je na STUBU SRAMA!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimeri raskrinkali bivšeg košarkaša, ni prošla noć nije mogla da prođe bez svađe!

ANELI NEĆE DA RODI JANJUŠEVO DETE: Posle JEZIVIH SCENA koje joj TRUDNOJ pravi svi provalili da on NE ŽELI BEBU! Hteo da izbegne osudu, a sad je na STUBU SRAMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš našao se na stubu srama zbog ponašanja prema trudnoj Aneli Ahmić.

Naime, njega su cimeri osudili jer smatraju da je prihvatio da se dete rodi samo da izbegne pritisak i napade okoline, te da zbog toga majci budućeg deteta konstantno pravi jezive scene. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević na stubu srama zbog ponašanja prema trudnoj Aneli

Milena Kačavenda i Lepi Mića su u razgovoru pokušali da protumače njegove ispade i došli do zaključka da ga nijedna normalna porodica ne bi prihvatila da se tako ponaša preme nekom njihovom. 

Roditelji da prihvate vezu, pa nema šanse, ne bih ja prva da mi je ćerka. Užas. Janjuš i Aneli opet noćas, on nije ni nominovao - komentarisala je Milena poslednju u nizu svađa popularnog para.

- Ako je ona najgora šta će sa njom - nastavio je Mića.

- Ja ovo nikad nisam videla. Šta misliš da će do kraja da bude sa njima? Je l' će ona da rodi dete - zapitala se Kačavenda, a Mića je onda izneo svoje gledište:

- Neće. On neće da ga osude. Oni ne rade osnovne stvari i ne rešavaju osnovne probleme. Ako žele dete, okej, ali onda da se ne svađaju. Prekinu kontakt i gura trudnoću. Oni vežu usko vezu sa detetom, a onda kad se posvađaju šta će mu to!

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda i Lepi Mića zgroženi Janjuševim reakcijama

Kačavenda se iznenadila Mićinom konstatacijom da par ne želi dete, pa naglasila:

- Nema ona mnogo vremena. Već je šest nedelja trudna... - rekla je Milena aludirajući na eventualni prekid trudnoće. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pera

09.06.2024 13:42

Janjus je najveci odron ljudskog roda. Sve radi da bi se docepao para na ovaj lak nacin i da nastavi svoj razvratni kockarski zivot posle rijalitija. Njegovim lazima i manipulacijama nema kraja. Zalosno je imati ovakvog oca. Aneli nije nista bolja od njega, ali najbolje bi bilo da se ova vestacki stvorena ljubav prekine i svako da ode na svoju stranu.

Srdjan X

09.06.2024 17:11

Janjus se do ove sezone nekako provlacio kao neki miran duhovit lik jer je uvek bilo jacih likova a sada je on dosao do izrazaja pa ih kopira u svemu, vredja preti nasrce besni a pritom mu niko ne sme rec reci jer odmah prebacuje da je u zalosti. Vrlo pokvaren lik, tezak osobenjak cak i mrzi zene na neki cudan nacin, ni sa jednom ne moze ozbiljno samo za sex. Zao mi je Aneli jer je naivna i prostodusna da nije ne bi radila sve sto je radila u zivotu, navukla je samo sebi jos jedno dete bez oca jer Janjus je sa njom samo zbog plasmana u rialitiju i koristi od njenog novca inace nece ostati sa njom rodila ne rodila. Steta ako joj ne uvedu majku ili sestru kao sto su Milici da moze da je posavetuje sta da radi, nije fer ako produkcija ne omoguci susret sa majkom jer onda je namerno drze u tom stanju zbog rialitija a njoj ce zivot biti ponovo unisten. Dajte zeni mogucnost da se posavetuje sa majkom i napravi izbor, sta ce sa jos jednim detetom sama, bas jeziva situacija.