PROCURIO KUĆNI VIDEO ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Starleta otkrila sve o MODRICAMA I PODLIVIMA!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić šokirala sve novim video snimkom!

PROCURIO KUĆNI VIDEO ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Starleta otkrila sve o MODRICAMA I PODLIVIMA!

Foto: printscreen/youtebe.com

Poznata starleta Aleksandra Nikolić privukla je pažnju svojih pratioca na Instagramu novim snimkom na kom je otkrila da je nedavno posetila estetskog doktora kako bi uradila tretman za lice. Ono što je posebno iznenadilo njen fanove jeste to što je Aleksandra istakla da je tretman prošao bez ikakvih modrica, što je retkost kada su u pitanju ovakvi estetski zahvati.

U svom Instagram postu, Aleksandra je podelila svoje iskustvo sa tretmanom i istakla da je bila prijatno iznenađena profesionalnošću i veštinom svog estetskog doktora. 

- Bez otoka i bez modrica - napisala je Aleksandra Nikolić. 


Ovaj potez starlete izazvao je veliku pažnju javnosti, jer je retkost da osobe koje se podvrgavaju estetskim tretmanima ne iskuse modrice ili otok nakon zahvata. Mnogi su izrazili interesovanje da saznaju ko je doktor koji je zadužen za Aleksandrino lice, dok su drugi pohvalili Aleksandru na iskrenosti i otvorenosti o ovoj temi.

Ovo nije prvi put da je Aleksandra otvoreno govorila o estetskim tretmanima i procedurama koje je uradila. Ona je često isticala važnost pronalaženja stručnjaka koji su iskusni i pouzdani kada je u pitanju nega lica i tela. Njeni pratioci su izrazili zahvalnost što im Aleksandra pruža iskren uvid u svet estetskih tretmana i što promoviše odgovorno korišćenje istih.

Ovim gestom, Aleksandra Nikolić je pokazala da je važno biti transparentan i otvoren kada je reč o estetskim zahvatima, te da je moguće postići željene rezultate bez neželjenih efekata poput modrica. Njen primer može poslužiti kao inspiracija mnogima da se informišu i pronađu stručnjake koji će im pružiti siguran i efikasan tretman.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading