ALEKSANDRA NIKOLIĆ DOBILA ZABRANU: Doneta urgentna ODLUKA, tiče se njene ĆERKE!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog problema ne sme da doji bebu!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ DOBILA ZABRANU: Doneta urgentna ODLUKA, tiče se njene ĆERKE!

Foto: ATA Images

Bivša učesnica i pobednica rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, sredinom aprila na svet je donela prvu ćerku, kojoj je zajedno sa svojim partnerom, Filipom Carem, dodelila ime Leona. Novopečena mama je nakon porođaja uzela "slobodno", kako bi se posvetila svojoj naslednici, a sada, nakon mesec i po dana, javno progovorila o svojem oporavku nakon carskog reza.

Naime, iako bi više volela da se porodila prirodnim putem, hitan carski rez je bio neophodan. Nikolićeva je otkrila da je imala problema sa bolovima u kičmi i da je greškom nosila teške stvari, što je otežalo proces oporavka. Ipak, ističe da sve ide kako treba i da veruje da će se vremenom sve vratiti u normalu.

- Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje - rekla je Aleksandra i otkrila da li je tokom trudnoće imala strah od porođaja:

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Aleksandra Nikolić se oporavlja od carskog reza

- Imala sam strah, ali sam mislila da ću se poroditi prirodno sa epiduralom, međutim nije se tako dogodilo. Pred kraj sam bila: "Hajde više dete napolje, da te vidim, ne mogu više". Porodila sam se skoro u 42. nedelji.

Aleksandra ističe da je život sa bebom prelep, iako priznaje da je ponekad umorna i neispavana. Ipak, ističe da je to nešto čarobno i neopisivo, te da je potpuno srećna i zadovoljna. Priznaje da je dete došlo u pravom trenutku i da je zahvalna na tome.

- Život sa bebom je prelep. U nekom trenutku jeste teško jer si umoram i neispavan, ali to je nešto čarobno i neopisivo, Ne postoje reči kojima bih opisala svoja osećanja. Potpuna sam, srećna i zadovoljna. Mislim da mi je dete došlo u pravom trenutku i zahvalna sam na tome - rekla je Aleks i otkrila kako je izgledao prvi put kada je ugledala ćerkicu.

Republika

Foto: instagram

Aleksandra Nikolić sa ćerkom Leonom

- Bila sam pod anestezijom, stavili su mi je na lice, ali ja sam bila toliko iscrpljena od sedam i po sati porađanja, ja se ne sećam šta sam rekla. Čula sam kako plače, ali ne sećam se šta se dešavalo nakon toga, sve mi je maglovito. Kad sam odspavala i kada sam je svesna videla, osećaj je neverovatan. Zasuzile su mi oči, nisam mogla da verujem da je to stvorenje moje i da je to moje dete. Najlepši osećaj na svetu, to ću pamtiti do kraja života - rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu i otkrila zbog čega ne doji ćerku:

- Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

27.05.2024 06:23

Bitno je da imaš silikone, MAJKO ( velika) !!

Odgovori 10 3
Tanja

27.05.2024 09:15

Jao sva je bangava, te joj ovo fali te ono, te dizala teško te ne doji, pa šta su sve u sebe ugruvale od botoksa to ko zna čega dobro se dete i rodilo zdravo. Kilava.

Odgovori 15 8
Ana

27.05.2024 18:18

Kako je samo sebe unakazila, plavuša je bila lepša. Šta rade sa usnama? Užas.

Odgovori 13 2