OVOME SE NIKO NIJE NADAO U ELITI! Veliki šef se HITNO OGLASIO, nakon NOMINACIJA, ovo menja sve!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef se obratio takmičarima1

OVOME SE NIKO NIJE NADAO U ELITI! Veliki šef se HITNO OGLASIO, nakon NOMINACIJA, ovo menja sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jutro je donelo novi dan u luksuznoj vili "Elita", a učesnici ovog rijaliti programa su bili iznenađeni načinom na koji su probuđeni. Veliki šef je odlučio da ih podigne iz kreveta puštajući numeru koja je bila nemoguća za ignorisanje. Reakcije su bile različite, neki su momentalno skočili iz kreveta, dok su drugi odlučili da uživaju u još nekoliko minuta sna.

Neki učesnici su se odmah prepustili ritmu muzike i energično započeli dan, dok su drugi iskoristili priliku da uživaju u miru jutra i da prikupe dodatnu energiju za predstojeće izazove. Ova neobična metoda buđenja definitivno je ostavila traga na atmosferu u vili "Elita" i postala tema brojnih razgovora među učesnicima.


Iako neobičan način buđenja, muzika je veoma moćan alat koji može uticati na raspoloženje i energiju ljudi. Buđenje uz omiljenu pesmu može značajno uticati na to kako ćemo se osećati tokom dana, a učesnici "Elite" su imali priliku da to iskuse na svojoj koži.

Nakon što su se svi učesnici probudili na svoj način, dan je bio ispunjen različitim aktivnostima i izazovima. Energija koja je bila prisutna od samog jutra nastavila se kroz različite zadatke i društvene interakcije u vili "Elita", obećavajući uzbudljiv dan za sve učesnike.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šopić

 

Nakon što su učesnici "Elite" sinoć izglasali Uroša Stanića kao prvog nominovanog, voditeljka Ivana Šopić otkrila je ko je dobio najmanju podršku publike, ali i kome su Odabrani poželeli da vide leđa večeras.

- Od strane publike neka ustane Sneža, ona je ugrožena, zatim Nikola Lakić, takođe Lejdi Di, zatim Anđela, evo Bojana se trese. Lakić i Lejdi mogu da sednu, Snežo ti si nominovana od strane publike - rekla je Ivana.

- Od strane  odabranih su nominovane Bojana i Anđela i one idu sa Snežom i Urošem u izolaciju - dodala je Ivana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading