TRUDNA ANELI OBRISALA POD JANJUŠEM, PA OTKRILA ŠOK ISTINU: Izbezumljena kada je shvatila šta se dešava u Eliti!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić otvorila dušu o odnosu sa Janjušem.

TRUDNA ANELI OBRISALA POD JANJUŠEM, PA OTKRILA ŠOK ISTINU: Izbezumljena kada je shvatila šta se dešava u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić slomila se pred Slađom Lazić Poršelinom, te joj je otvorila dušu o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, za kog je istakla da ne može više da ga gleda i da ga trpi, ali da nema snage da preseče, te je opet počela da se kune. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Slađa Lazić

 

- Ja znam šta on radi, ja sam ovde zaslepljena, izgubila sam sebe, nisam ovakva napolju, kunem ti se da nisam! Nisam takva! Ne znam, kao da ne možeš da se izvadiš iz toga! Odvratan mi je! Njegovi postupci su mi odvratni! Da imam sad papir i hemijsku, svaki dan bi pisala prednosti i mane, mana bi bilo onoliko, prednosti ne bi ni bilo - rekla je Aneli vidno nervozna.

- Ljuti se na trudnu ženu zbog toga što nije htela da ima s*ks - dobacila je Slađa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Slađa Lazić

 

- Sa njim mora sve biti po njegovom, on meni kaže da će on sve raditi po njegovom! Kad je skontao šta je rekao, pa je lupao glavom od sto, ne znam, sad se kupa sa Urošem u bazenu, namerno provodi vreme sa njim! Neka radi šta hoće, kunem ti se u sve, neću da imanujem ništa! Odvratan je kao čovek je odvratan! U suštini znam šta bi radio, kunem ti se, ništa me osećaj ne vara, ja znam u suštini kakav je on, nego mene, kako da ti kažem, vuče me to što ga volim, ne znam kako mogu voleti takvog čoveka - nastavila je Aneli. 

- Nerviraš se već dva dana, to nije dobro za tebe, bebu... Ja ti kažem, ili će biti po njegovom sve, ili ne postoji veza - nastavila je Slađa da je smiruje.  

- Ja sebe da selim, dete? Ne! Da ja dete vodim, da ja bitke vodim... Radi čega? - kukala je Aneli nad svojom sudbinom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading