MOŽE LI "ŠIROKI POTOK" DA UPIŠE TRIJUMF ZA ODLAZAK NA ZIMSKU PAUZU: Omladinac dočekuje tim iz Lugavčine!

Autor:

Sport

18.11.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloga u Rakincu traži izlazak iz krize od poslednje dve nedelje.

MOŽE LI "ŠIROKI POTOK" DA UPIŠE TRIJUMF ZA ODLAZAK NA ZIMSKU PAUZU: Omladinac dočekuje tim iz Lugavčine!

Foto: FK Omladinac Rakinac

U okviru 14. kola Podunavske okružne lige ekipa Omladinca iz Rakinca ugostiće sastav Sloge iz Lugavčine, utakmica je zakazana za nedelju, 19. novembar od 13 časova. 

Republika

Igra prošlogodišnjeg šampiona Opštinske lige Velika Plana nije na istom nivou kao u prethodnoj sezoni, tj. možemo reći da je igra u pojedinim utakmicama bila dobra, ali su rezultati na kraju izostali.

Ekipa Sloge zauzima visoko 4. mesto sa osvojenih 26 bodova. U prethodnom kolu nisu uspeli da osvoje bodove na svom terenu, nego je bodove odnela ekipa Mladog Radnika 1940 iz Radinca. Dok je ekipa Omladinca osvojila do sada 3 boda i zauzima poslednje mesto na tabeli. U prethodnoj utakmici su isto kao i ekipa Sloge dozvolili gostima da odnesu ceo plen, tako su bodovi otišli u Osipaonicu.

Stručni štab fudbalskog kluba Omladinac iz Rakinca:

- U goste nam dolazi veoma dobra ekipa Sloge koja se nalazi na visokom 4. mestu tabele. Ostala su nam još dva kola do kraja jesenjeg dela prvenstva, a mi ćemo dati sve od sebe da u ova dva kola ostvarimo dve pobede. Uspeh u životu donosi istrajnost i to koliko dugo taj naboj možeš da držiš. Pozivamo sve naše navijače da dođu u što većem broju da podrže naš Omladinac.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Teren u Rakincu

Sastav iz Rakinca sigurno da nije zaboravio da igra fudbal, ali su rezultati takvi da je samopouzdanje u ekipi poljuljano u velikoj meri, čeka se inicijalna kapisla koja će pokrenuti sve na bolje po pitanju Omladinca i rezultata u prolećnom delu prvenstva.

Tim iz Lugavčine se nalazi u samom vrhu lige, odmah iza tri glavna konkurenta za plasman u viši rang takmičenja, igra Sloga odlično tokom jesenjeg dela, bila je mala kriza u četvrtom i petom kolu kada su zabeležena dva vezana poraza, ali se ekipa vratila na pobednički kolosek, koji je malo poljuljan u protekla dva kola.

Omladinac (Rakinac) - Sloga (Lugavčina)

Nedelja, 19. novembar od 13 časova

Teren u Rakincu 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading