BODOVI NA OVOM MEČU VREDE DUPLO: Duel dva tima iz donjeg dela tabele jako bitan za miran "zimski san"!

Autor:

Sport

17.11.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda i Mladost odmeravaju snage.

BODOVI NA OVOM MEČU VREDE DUPLO: Duel dva tima iz donjeg dela tabele jako bitan za miran "zimski san"!

Foto: FK Pobeda Golobok

U okviru 14. kola Podunavske okružne lige ekipa Pobede iz Goloboka ugostiće sastav Mladosti iz Novog Sela, utakmica je zakazana za nedelju, 19. novembar od 13 časova.

Republika

Igra tim iz Goloboka slično kao i prošle sezone, traži se i dalje prava formula za dobre rezultate u seriji, trenutno se ekipa sa učinkom od četiri trijumfa, jednog remija i osam poraza nalazi na deobi desetog mesta u ligi. Fudbaleri Pobede su u prethodna dva kola prvenstva zabeležili dva neuspeha, i hitno su klubu potrebni bodovi kako se ne bi spustio na tabeli.

Zanmiljivo da je tim iz Goloboka u dosadašnjem toku prvenstva osvojio samo tri boda pred svojim navijačima (trijumf nad Lunjevcem 5:2), dok su sa šest gostovanja uspeli da obogate svoj bodovni saldo sa deset bodova. Pokazao je sastav Pobede u dosadašnjem toku prvenstva da uvek može da postigne gol svakom rivalu, ali isto tako je i njihova mreža u dosta mečeva "probušena" par puta.

 

 

Nedeljni gost u Goloboku je odlično ušao u sezonu, nakon prvih šest kola bio je jedan od retkih timova koji nije imao zabeležen poraz, ali je kasnije serijom od šest vezanih poraza u velikoj meri pokvario svoju poziciju na tabeli, trenutno se tim iz Novog Sela nalazi na devetoj poziciji sa 15 osvojenih bodova.

Prekinuo je tim Mladosti seriju negativnih rezultata u prošlom kolu, savladana je Sloga iz Miloševca rezultatom 4:1, i sada je na igračima da pokušaju da vežu par dobrih rezultata kako bi se što bolje pozicionirali na tabeli pred odlazak na zimsku pauzu. Serija od četiri vezana poraza na gostovanjima ne uliva nadu, ali i nedeljni rival "ne blista".

Iz redova Mladosti su povodom meča poručili:

- Serija utakmica sa direktnim konkurentima u borbi za opstanak se nastavlja, domaćini najavljuju utakmicu sezone za njih, a mi u ovaj meč ulazimo sa nešto večim samopouzadnjem posle pobede prošle nedelje. Predstojećeg vikenda definitivno ne možemo da računamo na Milana Đalovića koji je završio polusezonu zbog povrede. Vidimo se u nedelju, napred Mladost!

U oba prošlogodišnja duela ova dva tima slavio je domaćin susreta, Pobeda rezultatom 3:0, dok je Mladost bila bolja sa 2:0.

Pobeda (Golobok) - Mladost (Novo Selo)

Nedelja, 19. novembar od 13 časova

Stadion u Goloboku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading