DERBI ZA PRESTIŽ, PA TEK ONDA ZA BODOVE: Garevina i Mladost 1977 odmeravaju snage u subotu!

Autor:

Sport

17.11.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva tima iz istog sela.

DERBI ZA PRESTIŽ, PA TEK ONDA ZA BODOVE: Garevina i Mladost 1977 odmeravaju snage u subotu!

Foto: FK Garevina

U okviru 15. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Garevine ugostiće sastav Mladosti 1977, utakmica je zakazana za subotu, 18. novembar od 13 časova i 30 minuta.

Republika

Odlično je sastav Garevine ušao u novu sezonu, bio je nakon sedam odigranih mečeva i u samom vrhu tabele, ali je kasnije nešto slabijim rezultatima stigao do sredine. Trenutno se tim sa 19 osvojenih bodova nalazi na deobi osme pozicije na tabeli. Igra ekipa po principu toplo-hladno, beleže nešto bolje rezultate pred svojim navijačima, što se vidi i po broju osvjenih bodova na svom terenu (15 od 19).

Ekipa se već šest godina nalazi u aktuenom prvenstvu, uglavnom je na kraju sezone bila na sredini tabele, i može se reći da je Garevina postala stabilan klub u ligi. U najavi subotnjeg meča izjavili su:

- Ispred nas je poslednje kolo, ali i najteže za nas, dolazi nam tim iz samog vrha tabele koji je glavni kadidat da podigne pehar ove godine. Nadamo se fer i korektnoj utakmici i pozivamo navijače da u što većem broju prisustvuju ovom meču, duel dva tima iz istoimenog sela igra se pre svega za prestiž, pa tek onda i za bodove.

 

 

Sastav Mladosti 1977 je po svemu prikazanom u dosadašnjem toku sezone jedan od glavnih kandidata za šampionski pehar, klub će pokušati da nakon prošlogodišnje titule vicešampiona stigle i do najsjajnijeg odličija, i trenutno se nalazi na dobrom putu. Učinak od deset trijumfa i samo dva remija je dovoljan, barem za sada za drugu poziciju na tabeli, ali treba reći da ekipa to mesto drži sa dva meča manje u odnosu na aktulenog lidera koji ima samo dva boda više.

Mladost je jedini klub u ligi koji i dalje nije osetio ukus poraza, pored toga dominiraju po broju datih golova (50), a držali bi i epitet najbolje odbrane u ligi da u prošlom kolu nije bilo delimičnog opuštanja u meču sa Ribnikom koji je završen pobedom rezultatom 7:3. Golman tima iz Garevine savladan je u 11 navrata i to je dovoljno za drugu najbolju odbranu u ligi.

U oba prošlogodišnja duela ova dva tima slavio je domaći sastav, Garevina rezultatom 2:0, dok je Mladost upisala trijumf sa 2:1.

Garevina - Mladost 1977 (Garevina)

Subota, 18. novembar od 13.30

Stadion u Garevini

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading