NAVIJAČI PODRŠKA JE PREKOPOTREBNA: "Pališ" traži trijumf vredan titule jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

17.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palilulac protiv Crvenke može do prve pozicije na tabeli!

NAVIJAČI PODRŠKA JE PREKOPOTREBNA: "Pališ" traži trijumf vredan titule jesenjeg prvaka!

Foto: FK Palilulac Beograd

U okviru devetog kola Međuopštinske lige Beograd (grupa B) sastav Palilulca ugostiće ekipu OFK Crvenke (Borča), utakmica je zakazana za nedelju, 19. novembar od 13 časova.

Republika

Poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva doneće nam odgovor na pitanje ko će biti na prvoj poziciji tokom zimske pauze, Palilulac ili ekipa T6 Nika Lepušnica, oba tima trenutno sa 18 osvojenih bodova drže prvo mesto na tabeli, uz napomenu da tim sa stadiona u Krnjači ima bolji međusobni skor, jer je slavio u direktnom duelu rezultatom 3:1.

Palilulac na domaćem terenu ima maksimalan učinak, četiri meča i isto toliko trijumfa, ali je sa dva gostovanja došao praznih šaka, i to je razlog zašto ekipa nije samostalni lider, sa određenom bodovnom zalihom. Pred nedeljni duel iz kluba su poručili:

- Očekuje nas duel sa neugodnim rivalom koji i ove sezone beleži odlične rezultate, međutim mi imamo veliki motiv, da polusezonu završimo na najbolji mogući način i da stignemo do titule jesenjeg prvaka. Očekujemo da naši igrači ostave srce na terenu i da od prvog minuta pokažu koliko žele da zimsku pauzu provedu na prvoj poziciji. Pobeda je imperativ, a da bi do nje stigli neophodna je i podrška sa tribina koju očekujemo u nedelju od 13 časova. 

 

 

Nedeljni gost na stadionu u Krnjači biće tim iz Borče koji se trenutno sa 12 osvojenih bodova nalazi na šestoj poziciji na tabeli. Igra sastav Crvenke u promenjivoj formi tokom cele sezone, po principu toplo-hladno, pa su samim tim i rezultati takvi.

Fudbaleri Crvenke ne uspevaju da pronađu pravu formu, da naprave seriju dobrih rezultata i da se priključe gornjem delu tabele, pa i samoj borbi za sam vrh i plasman u viši rang u kojem je ekipa bila u kalendarskoj 2018/2019 godini. 

Oba prošlogodišnja duela ova dva tima dobio je Palilulac, pred svojim navijačima rezutlatom 5:1, dok je na gostovanjima uzeo sva tri boda pobedom od 3:1.

Palilulac (Beograd) - OFK Crvenka 

Nedelja, 19. novembar od 13 časova

Stadion Palilulca u Krnjači

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading