JOŠANICU TRIJUMF ODRŽAVA U GORNJEM DELU TABELE: Tim iz Gornjeg Milanovca se ne snalazi najbolje na gostovanjima!

Autor:

Sport

16.11.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je na programu u subotu od 13 časova u Novopazarskoj banji.

JOŠANICU TRIJUMF ODRŽAVA U GORNJEM DELU TABELE: Tim iz Gornjeg Milanovca se ne snalazi najbolje na gostovanjima!

Foto: FK Jošanica

U okviru 14. kola Srpske lige Zapad ekipa Jošanice iz Novog Pazara ugostiće sastav Takova iz Gornjeg Milanovca, utakmica je zakazana za subotu, 18. novembar od 13 časova.

Republika

Vratila se Jošanica nakon dve godine u zonskom rangu u srpskoligaški karavan, i pred kraj jesenjeg dela prvenstva tim se pozicionirao na sredinu tabele. Trenutno sastav iz Novog Pazara sa 16 osvojenih bodova zauzima sedmo mesto u ligi, koja je ove godine dosta izjedančenja, ekipa na 14. poziciji ima samo tri boda manje u odnosu na upravo Jošanicu. 

Igra tim iz Novog Pazara u promenjivoj formi tokom prvog dela prvenstva, u prošlom kolu je ostavren veliki trijumf na gostovanju Omladincu iz Zablaća, i to je ekipu podiglo i uvelo u odlično raspoloženje pred poslednja dva susreta i odlazak na zimsku pauzu. 

U najavi meča iz redova Jošanice svoj komentar dao je kapiten i ujedno najstariji igrač u ligi, Edin Ferizović:

- Nakon teškog perioda smo se podigli, i počeli smo da igramo našu prepoznatljivu igru, borbeno i sa velikim zalaganjem do poslednjeg sudijskog zvižduka. Jako važna tri boda smo doneli sa gostovanja, ali to neće mnogo vredeti ako u subotu ne pobedimo na svom terenu. Svesni smo da smo mnogo bodova izgubili kao domaćini i zato moramo dati više od maksimuma da bi pobedili. 

Republika

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

Edin Ferizović, kapiten Jošanice

Subotnji gost u Novopazarskoj banji, tim iz Gornjeg Milanovca već četiri sezone se odlično snalazi u srpskoligaškom društvu, i obično se klub na kraju prvenstva pozicionira na sredini tabele. Trenutno se Takovo sa 14 osvojenih bodova nalazi na deobi 11. pozicije na tabeli, i očekuje ih jako bitan susret za vikend. 

Ekipa Takova je u dosadašnjem toku sezone osvojila deset bodova na svom terenu, dok je samo četiri donela sa gostovanja. Forma igrača varira iz nedelje u nedelju, i dalje ne uspeva sastav iz Gornjeg Milanovca da veže par dobrih partija, ali to ne sprečava igrače da rade i trude se tokom treninga i utakmica.

Poslednji ligaški duel ova dva tima odigran je u sezoni 20/21 i tada je Takovo pred svojim navijačima slavilo rezultatom 2:0.

Jošanica (Novi Pazar) - Takovo (Gornji Milanovac)

Subota, 18. novembar od 13 časova

Novopazarska banja

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading