KRIZA ZA POSAVAC JE PROŠLOST: Borac po prikazanoj igri zaslužuje jači bodovni saldo!

Autor:

Sport

16.11.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav trenera Duška Bulaje gostuje ekipi iz Ostružnice.

KRIZA ZA POSAVAC JE PROŠLOST: Borac po prikazanoj igri zaslužuje jači bodovni saldo!

Foto: FK Borac Ostružnica

U okviru 13. kola Prve beogradske lige (grupa A), sastav Borca iz Ostružnice ugostiće ekipu Posavac Tišme (Boljevci), utakmica je zakazana za subotu, 18. novembar od 13 časova.

Republika

Subotnji domaćin, bivši redovni član zonskog ranga takmičenja već sedam godina takmiči se u aktuelnom rangu, u kojem je sezonu završavao pretežno u gornjem delu tabele. Borac se trenutno sa učinkom od po četiri trijumfa, remija i poraza nalazi na deobi osmog mesta u ligi. Tim iz Ostružnice je u nešto slabijoj formi počeo ovu takmičarsku godinu, ali je kasnije uspeo da pobedama obezbedi bodovi saldo na koti 16.

Borac je jedan od četiri tima u ligi koji i dalje ne zna za poraz pred svojim navijačima, zabeležena su tri trijumfa i dva remija na domaćem terenu. Kada je reč o gol razlici na domaćem terenu, sastav iz Ostružnice je protivničkog golmana savladao u deset situacija, dok je njihov čuvar mreže vadio loptu iz gola u samo tri navrata, što je najmanji broj kada je reč o domaćim stadionima u ligi.

 

 

Predstojeći rival Borcu je trenutno trenutno trećeplasirani tim u ligi, Posavac Tišma koji sa učinkom od  sedam trijumfa, dva remija i tri poraza (23 boda), zaostaje za liderom samo dva boda. Reč je o timu koji deli prvo mesto po broju postignutih golova sa Bežanijom, koja je takođe mrežu rivala zatresla u 31 situaciji.

Iz kluba su povodom ovog gostovanja poručili:

- U Zemunu zatvaramo jednu od najuspešnijih polusezona našeg kluba u poslednjih 7,8 godina, ako ne i više. Trenutno zaostajemo samo dva boda za liderom, i imamo bolji međusobni skor u odnosu na njega. Ponosni smo na naše dosadašnje rezultate, možda je moglo i više, ali ima vremena, cilj koji je zacrtan pred start sezone je za sada na dobrom putu da se ispuni.

Borac (Ostružnica) - Posavac Tišma (Boljevci)

Subota, 18. novembar od 13 časova

Stadion u Milutinca u Zemunu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading