ŽELIMO TRON: Iskusni defanzivac Zemuna nema dilemu uoči velikog derbija - POBEDA će biti kruna sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve staje u predstojećih 90 minuta fudbalske igre.

ŽELIMO TRON: Iskusni defanzivac Zemuna nema dilemu uoči velikog derbija - POBEDA će biti kruna sezone!

Foto: FK Zemun

Sve oči srpske fudbalske javnosti, u nedelju 19. novembra biće usmerene ka stadionu na Bulbulderu, gde će se u Ulici Ljubice Luković odigrati veliki derbi kompletnog šampionata u kojem će aktuelni lider ekipa Zvezdare dočekati sastav iz Gornje varoši.

 

Fudbaleri Zemuna u ovom momentu zauzimaju treću poziciju na tabeli beogradske grupe srpskoligaškog karavana sa tri boda manje u odnosu na Bulbulderce, ali plavo-zelena ekipa ima i meč manje odigran.

I dok se očekuje definitivna odluka vezana za prekinuti susret između Zemuna i Rada, Gornjovarošani se užurbano pripremaju za meč koji u krajnjem zbiru može biti i odlučujući kada je u pitanju borba za šampionski pehar i toliko željeni povratak u Prvu ligu Srbije.

Svoja očekivanje uoči predstojećeg derbija, izneo je iskusni defanzivac Zemunaca, Nikola Jovanović:

- U nedelju nas očekije derbi jeseni, svesni smo važnosti utakmice, da nas očekuje odličan i organizovan protivnik. Želimo pobedom da krunišemo odličnu jesen iza nas.

Foto: FK Zemun

Iskusni defanzivac nema dilemu uoči derbija

 

Osvrnuo se Jovanović i na uspeh u Kupu FS Beograda u kojem su Zemunci rezultatom 2:1 slavili protiv BASK TEK-a na Carevoj ćupriji, čime su se belo-crnima revanširali za poraz u samom finalu:

- Vetar u leđa nam daje prolazak u polufinale Kupa Fudbaslkog saveza Beograda, sa ambicijama da odemo do kraja u tom takmičenju. Svi su dali svoj maksimum da ostvarimo prolazak dalje. Zemun je veliki klub i na oba fronta želimo u ovoj sezoni da budemo na tronu - zaključila je "četvorka" sastava iz Gornje varoši.

Da podsetimo, veliki derbi Srpske lige Beograd između Zvezdare i Zemuna na programu je u nedelju 19. novembra na stadionu na Bulbulderu sa početkom od 13 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading