SVE STAJE U 90 MINUTA: Došao je trenutak odluke! Klub se obratio javnosti - navijači ovo moraju znati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nazad se ne može, a napred se mora. Trenutak odluke je pred nama. Pobednik ispisuje stranice istorije, dok će poraženi biti samo predmet statističkih analiza...

SVE STAJE U 90 MINUTA: Došao je trenutak odluke! Klub se obratio javnosti - navijači ovo moraju znati!

Foto: KFK Ravna Gora

Dosadašnji tok šampionata u okviru Beogradske zone pokazao je da dojučerašnji članovi prvoligaškog karavana prestoničkog fudbala, odskaču svojim kvalitetom od ostatka lige i sa punim pravom o mnogome u aktuelnoj takmičarskoj godini, odlučivaće upravo oni.

 

Žreb pred start sezone 2023/24 nije ni slutio da će poslednja takmičarska runda u kojoj će snage odmeriti ekipe OFK Budućnosti iz Dudovice i KFK Ravne Gore Barajevo, direktno odlučivati o nosiocu jesenjih lovorika.

Prošlosezonski petoligaši nakon 14 prvenstvenih mečeva zauzimaju liderske pozicije na tabeli. Sportski kolektiv iz Dudovice ima bod više u odnosu na "ravnogorce", alit o ne znači da bi im u predstojećem duelu odgovarao i remi, s obzirom da trećeplasirana Umka ima svega dve boda manje u odnosu na lidera i mogla bi da iskoristi "svađu" učesnika derbi kola i da uz remi u Brajkovcu i pobedom na gostovanju u Mirijevu, "prva preseče pobedničku vrpcu".

Rukovodstvo KFK Ravne Gore Barajevo je uoči predstojećeg susreta povuklo potez koji je oduševio sve pristalice, a tim povodom se klub oglasio i javnim saopštenjem:

- U nedelju 19. novembra naš tim igra odlučujuću utakmicu jesenjeg dela prvenstva protiv lidera prvenstva OFK Budućnosti. Pobeda nas vodi na prvo mesto i zato je našim momcima potrebna velika podrška. Svi koji su zainteresovai za odlazak na ovo gostovanje, mogu nam se javiti porukom u inboks, kada će biti saopšteni mesto i vreme polaska - istakao je klub na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Derbi koji odlučuje o tituli

 

- Beogradska zona, 15. kolo:

OFK Budućnost (Dudovica) - KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo)

Stadion: BSK Brajkovac

Datum: Nedelja, 19. novembar

Početak: 13 časova

Da podsetimo, ekipa OFK Budućnosti iz Dudovice je u dosadašnjem toku šampionata zabeležila skor od devet pobede, tri remija i dva poraza, dok sa druge strane popularna "crna trojka" ima ostvarenje od takođe devet trijumfa, ali i dva remija uz tri poraza.

Treba i napomenuti da će predstojeći meč biti i prvi istorijski duel dve ekipe i odmah će direktno odlučivati i nosiocu jesenjih lovorika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Драган

16.11.2023 19:31

Будућност до победе и 1. Места!!!