I PORED VELIKE ŽELJE, POBEDA JE OSTALA NEDOSANJANI SAN: U derbiju prošlosezonskih šampiona gosti su bili bolji za jedan pogodak - bodovi otplovili "Širokim potokom"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.11.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored poraza, prikazana igra može da ohrabri sve u Rakincu.

I PORED VELIKE ŽELJE, POBEDA JE OSTALA NEDOSANJANI SAN: U derbiju prošlosezonskih šampiona gosti su bili bolji za jedan pogodak - bodovi otplovili "Širokim potokom"!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca prethodne sezone ubedljivo su stigli do šampionskog pehara u okviru Opštinske lige Velika Plana, ali u novoj sezoni nikako ne uspevaju da prikažu barem deo onoga što ih je krasilo.

 

U prethodnih 12 prvenstvenih mečeva u okviru Podunavske okružne lige zabeležili su svega tri remija i devet poraza i svi u redovima sportskog kolektiva iz Rakinca su se nadali da upravo susret protiv Osipaonice može predstavljati i svojevrsni povratak na staze uspeha.

Susret nije počeo onako kako je domaći sastav očekivao s obzirom da su gosti već u desetom minutu stigli do rezultatske prenosti, a u listu strelaca se upisao Luka Aleksić. Primljeni pogodak ipak nije uzdrmao redove domaćeg sastava i Stevan Petković u 22. minutu donosi rezultatsko poravnanje, tak oda se na odmor odlazi rezultatom 1:1.

Međutim, uvodni minuti nastavka susreta doneli su i razrešeje pitanja pobednika. U svega četiri minuta gosti preko Marka Lukića i Aranđela Đorđevića stiču dva gola prednosti.

Do kraja meča domaćin je uspeo samo da stigne do još jednog pogotka, ali je kompletan plen krenuo put Osipaonice.

Foto: FK Omladinac Rakinac

Bodovi odlaze u Osipaonicu

 

- Podunavska okružna liga, 13. kolo:

Omladinac (Rakinac) - Osipaonica (Osipaonica) 2:3 (1:1)

Strelci: S. Petković 22`, S. Srećković 82`; L. aleksić 10`, M. Lukić 49`, A. Đorđević 53`

Stadion: "Široki potok"

Do kraja prvog dela šampionata u okviru Podunavske okružne lige ostala su da se odigraju dva takmičarska kola u kojima će Omladinac iz Rakinca prvo dočekati slogu iz Lugavčine, a zatim sledi i gostovanje u Udovicama ekipi Podunavca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading