FUDBAL SE VRATIO U PALANKU: Derbi kompletnog prvenstva pratilo je više navijača nega na mnogim superligaškim utakmicama!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.11.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika koja vraća veru u srpski klupski fudbal.

FUDBAL SE VRATIO U PALANKU: Derbi kompletnog prvenstva pratilo je više navijača nega na mnogim superligaškim utakmicama!

Foto: Sport026.rs/Bojan Živković

Veliki derbi 13. kola Podunavske okružne lige odigran je prethodnog vikenda na stadionu u Smederevskoj Palanci, a krajnji ishod mogao bi da odluči i o osvajaču trofeja i timu koji će od naredne jeseni krenuti u borbu za bodove u višem stepenu takmičenja, Zoni Podunavsko-šumadijskoj.

 

Duel između domaće Jasenice 2017 iz Smederevske Palanke i rivala iz Ralje, ekipe Borca 1932 na stadionu "Nepokorena mladost" protekao je u sjajnoj fudbalskoj predstavi u kojoj su gosti ipak pokazali da su u ovom momentu kvalitetnija ekipa i rezultatom 4:2 su stigli do bodova kojima ostaju u trci za prvo mesto zajedno sa ekipom Mladog radnika 1940 iz Radinca.

Međutim, ono što posebno treba istaći, jeste činjenica da se na stadionu u Smederevskoj Palanci okupilo čak 1.000 ljubitelja fudbala što je ovekovečio objektiv našeg kolege Bojana Živkovića sa portala "Sport026.rs".

Foto: FK Borac 1932 Ralja

Detalj uoči početka derbi susreta u Smederevskoj Palanci

 

Kako istiće Živković, velika gužva na parkingu oko stadiona, kao i grupe navijača u centru grada koji se nalazi u neposrednoj blizini, podsetile su na neka gotovo zaboravljena vremena kada se u Smederevskoj Palanci igrao i drugi stepen takmičenja nekadašnje SFR Jugoslavije.

Narednog vikenda na programu su mečevi pretposlednje jesenje runde takmičenja. Ekipa Jasenice 2017 gostuje u Miloševcu skipi Sloge, dok će Borac 1932 u Ralji dočekati Lunjevac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading