GOL, ILI IPAK NIJE: Draži niželigaškog fudbala - golman je loše intervenisao, lopta je krenula ka praznoj mreži, a onda se dogodilo čudo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I publika je ostala zatečena.

GOL, ILI IPAK NIJE: Draži niželigaškog fudbala - golman je loše intervenisao, lopta je krenula ka praznoj mreži, a onda se dogodilo čudo! (VIDEO)

Foto: FK Miokovci

Prethodnog vikenda na programu su bili mečevi 11. runde Gradske lige Čačak, a u fokusu interesovalnja ljubitelja fudbala bio je duel u Prislonici, gde je domaća ekipa Vujana rezultatom 3:2 savladala čačanske Gaučose, čime je nastavila pohod ka šampionskom peharu i plasmanu u viši rang takmičenja, Moravičkoj okružnoj ligi.

 

Međutim, u žižu fudbalske i sportske javnosti našao se meč između Miokovca i Morave iz Mojsinja. Reč je o ekipama koje se ne mogu pohvaliti zapaženim rezultatima u aktuelnoj takmičarskoj 2023/24 godini, nalaze se na začelju tabele, ali je njihov međusobni duel doneo velika uzbuđenja.

U jednom momentu i publika se sjajno zabavila.

Naime, fudbaler domaćeg sastava je uputio udarac ka golu sastava iz Mojsinja sa nekih dvadesetak metara udaljenosti. Golman Morave je nespretno intervenisao i lopta je krenula ka praznom golu, ali je stala na samoj gol liniji što je iskoristio čuvar mreže i "sigurno" je prihvatio.

Navedeno je izazvalo salve smeha navijača iza gola

 

 

Kada je reč o samom susretu, fudbaleri domaćeg Miokovca su slavili rezultatom 4:3 čime su zabeležili prvi ovosezonski trijumf, ali im to nije pomoglo i da napuste poslednju poziciju na tabeli.

Sa druge strane Morava iz Mojsinja je jesen okončala sa skorom od dve pobede, isto toliko remija i sedam poraza, što je dovoljno za devetu poziciju.

Prvi deo šampionata u okviru Gradske lige Čačak je okončan, a nastavak borbe za bodove se očekuje krajem marta, ili početkom meseca aprila 2024. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading