MIRIS BULKI ŠIRI SE PRESTONICOM: Zvezdara preuzela lidersku poziciju - Bulbulder čeka titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Padinskoj skeli je odigrana sjajna fudbalska predstava nakon koje je srpska prestonica dobila novog lidera šampionata.

MIRIS BULKI ŠIRI SE PRESTONICOM: Zvezdara preuzela lidersku poziciju - Bulbulder čeka titulu!

Foto: FK PKB Padinska skela

Četrnaestu rundu beogradske grupe srpskoligaškog karavana obeležili su skandalozna dešavanja na stadionu u Gornjoj varoši, nakon kojih je derbi susret između Zemuna i Rada prekinut usled fizičkog napada navijača na golamana ekipe sa Banjice, Luku Martinovića.

 

Navedeni susret će naknadno dobiti svoj epilog za zelenim stolom, ali je navedeno dešavanje indirektno i promovisalo novog lidera trećeg stepena srpskog klupskog fudbala.

Na stadionu Sportskog centra "Tibor i Dragan" odigran je susret u kojem su se sastale ekipe domaćeg PKB-a i Zvezdare u meču koji je privukao oko 150 ljubitelja fudbala.

Gosti do prednosti stižu već u 17. minutu susreta kada je Vladan Milosavljev matirao domaćeg čuvara mreže Marka Sušića sjajnim udarcem iz slobodnog udarca. Ipak, svega pet minuta kasnije Đorđe Subotić poravnava rezultat što je bio i konačni ishod prvog poluvremena.

 

 

U nastavku meča, promene rezultata nije bilo sve do 79. minuta kada je mrežu domaćina zatresao Lazar Daničić čime je kompletan plen iz Padinske skele krenuo put Bulbuldera i stadiona u Ulici Ljubice Luković.

- Srpska liga Beograd, 14. kolo:

PKB (Padinska skela) - Zvezdara (Beograd) 1:2 (1:1)

Strelci: Đ. subotić u 22. minutu za PKB; V. Milosavljev u 17. i L. Daničić u 79. minutu za Zvezdaru

Stadion: Sportski centar "Tibor i Dragan"

Gledalaca: 150

Sudija: Stefan Mikavica

Žuti kartoni: L. Ljubević, L. Stakić, A. Stošić (PKB); D. Janković (Zvezdara)

PKB (Padinska skela): Sušić, Stakić, Klarić (Prodanović), Stošić, Subotić, Kostadinović (Momčilović), Bajrami, Maksimović (Milojević), Ćirić (Radosavljević), Lazić (Ljubević), Jovičin.

Zvezdara (Beograd): Nikolić, Janković, Gusnić (Jakovljević), Avramovski (Daničić), Pavlović, Nišavić, Vukčević, Kuzanović (Bjedov), Milosavljev, Cvetković (Dragojlović), Jovanović.

Narednog vikenda na programu je veliki derbi Srpske lige Beograd u kojem će Zvezdara dočekati ekipu Zemuna u susretu koji će odlučiti o šampionu prvog dela šampionata.

Sa druge strane, PKB gostuje Torlaku i eventualnim osvajanjem bodova stigao bi do zalihe koja bi im garantovala mirnije takmičenje narednog proleća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading