"KAMIONDŽIJE" NE SKIDAJU NOGU SA GASA: Još jedna prepreka je preskočena - titula je na dohvat ruke! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Mihajlovcu nije bilo iznenađenja.

"KAMIONDŽIJE" NE SKIDAJU NOGU SA GASA: Još jedna prepreka je preskočena - titula je na dohvat ruke! (VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 u subotu 11. novembra ubedljivo su slavili u derbi susretu protiv Loznice rezultatom 4:1, čime su primorali ekipu pribojskog FAP-a da na gostovanju u Mihajlovcu juri trijumf kako bi zadržala lidersku poziciju u okviru zapadne grupe srpskoligaškog fudbala.

 

Po izuzetno teškom terenu fudbaleri FAP Priboja su od prvog sudijskog zvižduka ofanzivno krenuli ka golu domaćina. Ređale su se priliku tokom prvih 45 minuta igre, a dve lopte su pronašle put ka mreži OFK Mihajlovca. Treba napomenuti da je strelac oba pogotka bio Veljko Plazinić.

U nastavku susreta domaćin uspeva da unese neizvesnost, ali daleko kvalitetnija ekipa bez većih problema postiže i treći pogodak preko Miroslava Markovića iz slobodnog udarca, kojim je pitanje pobednika bilo rešeno.

 

 

- Srpska liga Zapad, 13. kolo:

OFK Mihajlovac (Mihajlovac) - FAP (Priboj) 1:3 (0:2)

Strelci: V. Miladinović 68`; V. Plazinić 27`, 34`, M. Marković 76`

Stadion: u Mihajlovcu

Do kraja jesenjeg dela sezone preostala su dva prvenstvena kola. "Kamiondžije" će sledeće nedelje dočekati Slogu iz Požege, da bi u poslednjem takmičarkosm duelu u 2023. godini gostovali Mladom radniku 1926 u Požarevcu.

Sa druge strane, jedinog konkurenta za najviši plasman, ekipu Borca 1926 iz Čačak očekuje gostovanje u Tutinu, da bi 25. novemba da stadion "kraj Morave" stigla ekipa Poleta iz Ljubića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading