IZBORNA SKUPŠTINA JE REKLA SVOJE: Ovo su novi čelnici FK Omladinac iz Novog Sela!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrenuta je nova stranica klupske istorije.

IZBORNA SKUPŠTINA JE REKLA SVOJE: Ovo su novi čelnici FK Omladinac iz Novog Sela!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Fudbaleri Omladinca iz Novog Sela treću godinu u kontinuitetu takmiče se u okviru Raške okružne lige i u ovom momentu zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa skorom od pet pobeda, isto toliko poraza i dva remija.

 

U vikendu za nama plavo-beli su na gostovanju u Baljevcu savladali domaći Rudar rezultatom 2:1. Domaćin je preko Nikodinovića u 15. minutu stigao do rezultatske prednosti, ali su gosti tokom drugog poluvremena, preko Trnavca u 67. i Drenovca u 90. minutu stigli do preokreta i tri važna boda.

Pored navedenog, u fokusu interesovanja svih ljubitelja fudbala u Novom Selu, bila je izborna Skupština kluba koja je izabrala novo rukovodstvo. Naime, krajem meseca septembra dotadašnji čelnik Omladinca Srbislav Đorđević je podneo neopozivu ostavku, a od nedelje 12. novembra klub kreće u novo ispisivanje istorije sa novim ljudima.

Izborna Skupština koja je održana u Osnovnoj školi "Bane Milenković" jednoglasno je za predsednika kluba izabrala Nikolu Radulovića, kojem će najbliži saradnici biti Srbislav Đorđević i Nikola Negojević.

Takođe izabran je i novi Upravni i Nadzorni odbor, kao i sportski direktor, sekretar i direktor stadiona.

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Nikola Radulović - novi predsednik FK Omladinac

 

- Sastav novog rukovodstva FK Omladinac iz Novog Sela:

Predsednik: Nikola Radulović;

Potpredsednici: Srbisalv Đorđević i Nikola Negojević

Upravni odbor: Nikola Radulović, Srbislav Đorđević, Nikola Negojević, Goran Žerađanin, Milorad Milenković, Ljubiša Egerić, Milan Udovičić, Ivan Karamarković i Željko Vlajković.

Nadzorni odbor: Dragan Lazarević, Dragan Jovović i Danijel Seočanac.

Sportski direktor: Marko Milenković

Sekretar: Ivan Rakić

Direktor stadiona: Milan Udovičić

Nakon izbora novog rukovodstva klub je izdao i kratko saopštenje:

- Dosta posla je pred novim rukovodstvom. Uključilo se mnogo mladih ljudi, velikih entuzijazista i verujemo da će ovo rukovodstvo kluba sa dosta uspeha predvoditi klub u narednom periodu.

Da podsetimo, u psolednjem jesenjem kolu Raške okružne lige ekipa Omladinca na svom stadionu u Novom Selu dočekuje Ibar iz Mataruške Banje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading