IZA NJIH JE ISTORIJSKA JESEN: Klub se zvanično obratio navijačima - na proleće nastavljamo istim tempom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njima je sjajna jesenja polusezona.

IZA NJIH JE ISTORIJSKA JESEN: Klub se zvanično obratio navijačima - na proleće nastavljamo istim tempom!

Foto: FK Velika Moštanica

Fudbaleri Velike Moštanice u petoj uzastopnoj sezoni i kojoj se takmiče u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", beleže sjajne rezultate.

 

U susretu protiv novobeogradskih Blokova, Velika Moštanica je stigla do devetog prvenstvenog trijumfa u aktuelnoj tamičarskoj godini i u ovom momentu sa 29 osvojenih bodova drže lidersku poziciju na tabeli.

Ono što svakako predstavlja kurizitet, jeste činjenica da je Velka Moštanica na sedam mečeva koliko je odigrala na svom terenu zabeležila šest pobeda uz jedan remi, a ekipa nije niti jednom savladana uz sjajan gol koeficijent 22:0.

Foto: FK Velika Moštanica

Velika Moštanica je ubedljivo trijumfovala i protiv novobeogradskih blokova

 

Tim povodom klub se obratio navijačima putem zvaničnog Instagram naloga:

- Ako je nešto ove sezone bilo besprekorno pored same igre, to je sigurno podrška našeg 12. igraca, publike. Ljudi, hvala Vam, bez Vas ovakav uspeh bio bi nedostižan. Prvi deo sezone, naša ekipa na domaćem terenu nije primila nijedan gol! Došlo je vreme da "Bombonjera" odmori, pa na proleće nastavljamo istim tempom.

Do kraja jesenjeg dela sezone, fudbalere Velke Moštanice očekuje još jedan susret. NArednog vikenda gostuju Železniku 1930 na stadionu "Jusa Bulić", a svi u Velikopj Moštanici se nadaju da će nakon navedenog meča imati prilike i da proslave osvajanje jesenje titule.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading