BODOVI ODLAZE U GRAD DESPOTA ĐURAĐA BRANKOVIĆA: Petominutni blickrig dovoljan za preokret i tri boda - "oklopnici" načinili važan korak ka eliti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti se gostili na stadionu kraj železničke pruge.

BODOVI ODLAZE U GRAD DESPOTA ĐURAĐA BRANKOVIĆA: Petominutni blickrig dovoljan za preokret i tri boda - "oklopnici" načinili važan korak ka eliti!

Foto: YouTube.com/printscreen

Jedan od zanimljivijih duela 16. runde prvoligaškog karavana, odigran je na "Toyo Tires Areni" gde je ekipa domaće Inđije Toyo Tires dočekala nekadašnjeg osvajača trofeja u nacionalnom kup takmičenju i jednog od glavnih konkurenata kada je u pitanju povratak u elitnu, ekipu Smedereva 1924.

 

Oko dve stotine ljubitelja fudbala okupilo se na tribinama inđijskog sportskog objekata i pored činjenice da vremenski uslovi nisu pogodovali fudbalskoj igri, a i samo staje terena nije omogućilo fudbalerima obe ekipe da pruže sve ono što objektivno znaju i umeju.

Već u šestom minutu meča domaćin je poveo. Neodlučno je reagovala odbrana "oklopnika" što su iskoristili momci u zelenoj sportskoj opremi, a egzekutor na dodavanje Miroslava Maričić. bio je Dragan Radosavljević.

Smederevci do poravnanja rezultata stižu u 25. minutu. Činilo se da je Stefan Stevanović predugo loptu držao u svom posedu na poziciji levog krila i da nije iskoristio nepostavljenu odbranu domaćeg tima, ali je usledio oštar centaršut po zemlji i na prvoj stativi je Dimitrije Petronijević samo postavio nogu i lopta je prevarila Borisa Velimirovića i završila u mreži.

Svega pet minuta kasnije gosti stižu do potpuog rezultatskog preokreta. Izgubili su fudbaleri Inđije loptu ispred svog šesnaesterca, usledila je gužva u kojoj se najbolje snašao Nemanja Obradović koji je udarcem sa ivice kaznenog prostora doveo "oklopnike" do prednosti, za ispostaviče se konačnih 1:2.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

"Oklopnici" odneli bodove iz Inđije

 

- Prva liga Srbije, 16. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - Smederevo 1924 (Smederevo) 1:2 (1:2)

Strelci: D. Radosavljević 6; D. Petronijević 25, N. Obradović 30

Stadion: Toyo Tires Arena, Inđija

Gledalaca: 200

U narednoj takmičarskoj rundi Prve lige Srbije ekipa Smedereva 1924 gostuje u Novom Sadu Mladosti GAT, dok će Inđija Toyo Tires pokušati da stigne do bodova u duelu protiv GFK Dubočice u Leskovcu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading