STUDENTI STIGLI DO PRELAZNE OCENE: Slađi bod ostaje na Novom Beogradu - Dorćolci častili domaćina! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava odigrana je na stadionu Fudbalskog kluba Milutinac u Zemunu.

STUDENTI STIGLI DO PRELAZNE OCENE: Slađi bod ostaje na Novom Beogradu - Dorćolci častili domaćina! (VIDEO)

Foto: FSB

Prema očekivanjima, jedna od zanimljivijih utakmica 14. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana odigrana je u Zemunu gde je novobeogradski Studentski grad ugostio ekipu GSP Polet Dorćola.

 

Zahvaljujući nesmotrenosti gostujućih fudbalera, "studenti" su uspeli da stignu do remija i boda koji će im i te kako značiti za mirnije prolećne borbe.

A sve je moglo biti i potpuno drugačije...

Gosti su u 22. minutu preko Marka Nikolića stigli do rezultatske prednosti. Sjajno je Nikola Janićijević uputio centaršut sa pozicije levog krila, a u šesnaestercu domaćina najbolje se snašao strelac pogotka koji je glavom loptu prosledio u mrežu Nikole Terzića.

 

 

Nastavak susreta donosi i veliki broj uzbuđenja. Već u drugom minutu domaćin uspeva da stigne do rezultatskog poravnanja, a mrežu gostiju je zatresao Luka Lakić koji je matirao sopstvenog golmana. Ipak, 17 minuta kasnije Dorćolci preko Ivana Jovanovića stižu do nove prednosti.

Konačan rezultat ovog meča postavljen je u 71. minutu. Stefan Paunović je odlično izveo slobodan udarac, golman Đorđe Simić je paradom uspeo na kratko da otkloni opasnost, ali je najbliži lopti bio Željko Krstović i mreža Dorćolaca se po drugi put zatresla.

 

 

- Srpska liga Beograd, 14. kolo:

Studentski grad (Novi Beograd) - GSP Polet Dorćol (Beograd) 2:2 (0:1)

Strelci: L. Lakić (a.g.) 47`, Ž. Krstović 71`; M. Nikolić 22`, I. Jovanović 64`

Stadion: FK Milutinac

Sudija: Uroš Bakić

Žuti kartoni: D. Mrđenović, P. Popadić, S. Paunović (Studentski grad); N. Marušić, M. Daraboš, S. Dimić (GSP Polet Dorćol)

Studentski grad (Novi Beograd): Terzić, Mladenović, Novaković, Krstović, Popadić, Barišić, Nikolić (Džodan), Paunović, Pavlović, Gavrilović (Stojanović), Knežević (Mrđenović).

GSP Polet Dorćol (Beograd): Simić, Tošić, Radulović (Stegnjaja), Tatomirov, Lakić, Marušić (Dimić), Jovanović, Nikolić (Rakić), Janićijević, Đorđević, Daraboš. 

Do kraja jesenjeg dela sezone u okviru trećeligaškog takmičenja u prestonici, ostalo je da se odigra još jedno prvenstveno kolo u kojem će u fokusu interesovanja pored derbija na Bulbulderu, biti i novobeogradsko odmeravanja snaga između Brodarca i Studentskog grada, dok će GDP Polet Dorćol na svom stadionu podno Nebojšine kule dočekati Sinđelić,

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading