SVI PUTEVI VODE U ZAVLAKU: Forma protiv tradicije - domaćin se bori protiv velikog rivala i petogodišnje crne serije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji neče odlučivati o tituli zavređuje veliku pažnju sportske javnosti.

SVI PUTEVI VODE U ZAVLAKU: Forma protiv tradicije - domaćin se bori protiv velikog rivala i petogodišnje crne serije!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Predstojećeg vikenda u okviru Mačvanske okružne lige snage će odmeriti ekipe Jedinstva iz Zavlake i Antimona iz Zajače u susretu kojem će zasigurno prisustvovati veliki broj ljubitelja fudbala i pored činjenice da oba rivala u aktuelnoj sezoni ne beleže sjajne rezultate.

 

Domaće Jedinstvo nalazi se u boljoj formi. U prethodnih pet prvenstvenih duela zabeležili su tri trijumfa i dva remija, dok je sastav iz Zajače poslednji trijumf zabeležio prvog dana meseca oktobra (Mladi Borac Dublje 5:1) i od tada u pet odigranih mečeva uspeli su da osvoje svega dva boda.

Usled navedenog, ekipa Antimona se našla u nezavidnoj poziciji. Sa svega 12 bodova na kontu, nalaze se na granici zone ispadanja, ali to ni u kom slučaju neće zavarati domaći sastav.

Svesni su u Zavlaci da za protivnika imaju nezgodnu ekipu koja na svojoj strani ima i tradiciju. Naime, u poslednja četiri međusobna duela Antimon je slavio tri puta, dok je jedan meč okončan podelom bodova, a poslednji put Jedinstvo je osetilo slast pobede sada već davne 2019. godine. Poslednjeg dana meseca avgusta, pomenute 2019. godine Jedinstvo je na svom terenu zabeležilo trijumf rezultatom 2:1.

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Poslednje pripreme pred derbi su u toku

 

- Mačvanska okružna liga, 13. kolo:

Jedinstvo (Zavlaka) - Antimon (Zajača)

Stadion: FK Jedinstvo, Zavlaka

Datum: Nedelja, 12. novembar

Početak: 13 časova

Nakon navedenog derbija, obe ekipe do okončanja jesenjeg dela šampionata očekuju još dva iskušenja. Tada će "zavesa biti spuštena" i veliki rivali će imati jasnu sliku sa kakvim bodovnim skorom ulaze u odlučujuće prolećne borbe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading