NESVAKIDAŠNJA ODLUKA: Predstavljaju najprijatnije iznenađenje sezone - bore se za šampionsku titulu, a klub smenjuje trenera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za rubriku "verovali, ili ne".

NESVAKIDAŠNJA ODLUKA: Predstavljaju najprijatnije iznenađenje sezone - bore se za šampionsku titulu, a klub smenjuje trenera!

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Fudbaleri novobeogradskog Ušća predstavljaju najprijatnije oznenađenje ovosezonskog takmičenja u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

 

Razvojni tim IMT-a, tokom dosadašnjeg takmičenja zabeležio je skor od osam pobeda, četiri remija i jednog poraza i uovom momentu se nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa dva boda manje u odnosu na dvojac na vrhu Zemun i Zvezdaru, a s obzirom da će se u poslednjoj jesenjoj takmičarskoj rundi sastati upravo dve navedene ekipe, spletom određenih rezultata Ušće može prvi deo šampionata da okonča i trofejno.

Usled svega navedenog, kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da je klupsko rukovodstvo odlučilo da raskine saradnju sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Blatovićem, strategom koji je od ekipe napravio tim koji se može naći i u Prvoj ligi Srbije od naredne jeseni.

Klub sa popularne "Traktor Arene", stadiona pokraj novobeogradske Hale sportova "Ranko Žeravica" u prethodnoj takmičarskoj rundi jeste remizirao na stadionu FSB-a na Adi Ciganliji protiv kumodraškog Torlaka rezultatom 0:0, ali je teško poverovati da je upravo navedeni rezultat doveo do prekida saradnje dve strane.

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Iznenadne promene na "Traktor Areni"

 

Ekipu Ušća predstojećeg vikenda očekuje duel protiv dobanovačke Budućnosti, a u poslednjem takmičarskom meču u 2023. godini gostovaće prvoj Iskri kada će biti i poznato sa kolikim šansama ekipa ulazi u nastavak takmičenja.

Za sada nije poznato ko će predvoditi Novobeograđane u navedena dva susreta, ali ostaje da se vidi kako će tim reagovati nakon šokantne odluke da se prekine saradnja sa dosadašnjim trenerom u samom finišu takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading