DELIJE NAPRAVILE SPEKTAKL NA ODBOJKAŠKOM DERBIJU: Partizan objavom pecnuo navijače Zvezde! (FOTO)

Autor:

Sport

26.04.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanstatična atmosfera na Banjici.

DELIJE NAPRAVILE SPEKTAKL NA ODBOJKAŠKOM DERBIJU: Partizan objavom pecnuo navijače Zvezde! (FOTO)

Foto: OK Partizan/X

Dvorana na Banjici kipi od uzbuđenja dok se Crvena zvezda i Partizan suočavaju u majstorici za titulu prvaka države u odbojci. Prepune tribine stvaraju nestvaran ambijent koji dugo nije viđen u Srbiji. Posebno je zanimljivo što su se Delije pojavile u znak podrške odbojkašima, dodajući posebnu draž ovom već uzbudljivom događaju.

Nije svakodnevna pojava da navijači crveno-belih pružaju podršku odbojkašima, a upravo ta neobičnost ovog događaja dodatno pojačava atmosferu na Banjici. Njihova podrška sigurno je bila od velikog značaja za igrače  Zvezde, stvarajući poseban osećaj i dodatnu motivaciju za postizanje pobede.

Povodom ove velike utakmice, na društvenim mrežama se oglasio i Partizan.

- Naša deca su u prethodnim utakmicama bila toliko glasna, da smo za ovu utakmicu dobili protivnike u fudbalskim navijačima. Za druge se navija, Partizan se voli - poručuju crno-beli.

 

 

Ovo je jasan pokazatelj koliko je ova utakmica bitna za oba kluba i koliko je rivalitet izražen u svakom segmentu. 

Podsetimo, Zvezda je u finalnoj seriji povela 2:0, ali je Partizan uzvratio sa dve pobede u pet setova. Sada, u meču odluke, crveno-beli vode s 2:0 u setovima, što dodatno pojačava tenziju i očekivanja od ove majstorice. Svi ljubitelji odbojke sa nestrpljenjem iščekuju epilog ove napete borbe za titulu prvaka države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading