DOGOVOR JE POSTIGNUT: Partizan parafirao važan ugovor - uslediće saradnja na obostrano zadovoljstvo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koristi bi u budučnosti trebali da imaju i jedni i drugi.

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Partizan parafirao važan ugovor - uslediće saradnja na obostrano zadovoljstvo!

Foto: FK Godomin Smederevo

U prostorijama Fudbalskog kluba Partizan u Humskoj ulici potpisan je sporazum o saradnji trofejnog kluba i aktuelnog lidera superligaškog karavana i člana Prve gradske lige Smederevo, ekipe Godomina iz grada na obali Dunava.

 

Kako se saznaje crno-beli će pomoći smederevskom sportskom kolektivu u unapredjenju razvoja kluba, organizacije kluba, funkcionisanja, kao i postizanja rezultata koji će doprineti napretku ekipe Godomina.

Istovremeno, kako stoji u preambuli protokola, dva kluba će međusobno sarađivati na sledećem:

- Rad sa omladinskim školama, odnosno mlađim kategorijama: Saradnja u ovoj oblasti obuhvatiće upoznavanje sa organizacijom rada, kao i planovima i programima omladinske škole FK Partizan Beograd, koji će FK Godomin primenjivati i koristiti, u skladu sa svojim uslovima i mogućnostima

- Organizacija letnjih i zimskih fudbalskih kampova u Republici Srbiji: FK Partizan Beograd će zajedno sa FK Godomin iz Smedereva učestvovati u organizaciji fudbalskih kampova, na kojima će zajedničkim sredstvima i kadrovima unaprediti rad sa igračima, ali i na taj način promovisati značaj sporta, kao i same klubove. Klubovi će nastojati da organizuju, ukoliko se za tim javi osnovana potreba i prijateljske utakmice.

- Tehnička podrska kluba FK Partizan iz Beograda u pogledu sportske opreme i sportskih rekvizita: Ona će se ogledati pre svega u pomoći oko kupovine i donacije opreme za treninge, sportske opreme za utakmice, kao i sportskih rekvizita neophodnih za rad na treninzima, a sve to u skladu sa svojim mogućnostima u datom trenutku.

Foto: FK Godomin Smederevo

Predsatvnici FK Godomin u poseti crno-belima

 

Da podsetimo, kada je reč o ekipi Godomina, ona se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru Prve gradske lige Smederevo i u ovom momentu zabeležila je skor dve pobede, jednog remija i šest poraza i sa ukupno sedam osvojenih bodova trenutno zauzimajudesetu poziciju na tabeli.

Narednog vikenda Godomin će na svom terenu ugostiti ekipu Proletara 1947 iz Vranova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading