U GRAFIČARU JEDVA ČEKAJU MEČ SA CRNO-BELIMA: Mi smo Zvezdin razvojni tim, ne pretimo ali se ne predajemo!

Autor:

Sport

08.11.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb za osminu finala Kupa Srbije spojio je razvojni tim Crvene zvezde, ekipu Grafičara i sastav Igora Duljaja, tim Partizana. Četa Marka Neđića uz Smederevo koje je uspelo da eliminiše TSC, priredila je najveće iznenađenje prve runde najmasovnijeg takmičenja, pobedom protiv Spartaka.

U GRAFIČARU JEDVA ČEKAJU MEČ SA CRNO-BELIMA: Mi smo Zvezdin razvojni tim, ne pretimo ali se ne predajemo!

Foto: RFK Grafičar

Marko Neđić

Mladi šef stručnog štaba Zvezdine filijale i jedan od najperspektivnijih trenera u Srbiji, po saznanju protivnika nije želeo da ustukne, naprotiv, raduje se meču protiv crno-belih. Veruje da njegovi momci mogu da se suprostave favorizovanom rivalu.

 

- Jedina želja koju sam imao pre žreba bila je da ne izvučemo Crvenu zvezdu. Iskren da budem, priželjkivao sam Partizan. To sam rekao i njihovim predstavnicima kada smo se sreli, prilikom nedavnog “večitog” derbija pionira – rekao je Marko Neđić i detaljnije pojasnio zašto je želeo baš crno-bele na žrebu. 

- U prethodnoj sezoni igrali smo u Kupu protiv Vojvodine i mislim da smo ostavili sjajan utisak, eliminisani smo nakon jedanaesteraca. Takođe i u prijateljskim utakmicama protiv TSC-a koje smo igrali kao i nedavno protiv Spartaka u Kupu smo pokazali da nam odgovara kada naspram sebe imamo timove iz najvišeg ranga. To je za naš mladi tim veliki motiv. 

Bez obzira na renomiranog rivala, trener Grafičara tvrdi da on i njegovi igrači neće odstupiti od napadačke filozofije.

- Mi smo kao klub, koji predstavlja razvojni tim Crvene zvezde uvek ofanzivno orijentisani. Svi znaju način na koji igramo i sigurno da nećemo odstupiti od napadačkog stila i fudbala na gol više. Nama je ova utakmica idealna prilika da se potvrdimo kao najbolja sredina za rad sa mladim fudbalerima. Uveren sam i da svi moji momci imaju kvalitet da igraju Superligu – jasno poručuje Marko Neđić. 

 

Meč protiv tima Igora Duljaja, Grafičar bi mogao da započne, kao i mnogo puta do sada u Prvoj ligi, sa jedanaest bonusa.

- Mi smo ponosni na naše opredeljenje i odluku da igramo sa mladim igračima. Utakmica protiv Partizana za moje igrače biće pravi izazov i veliki ispit. Naravno da im ne pretimo, naprotiv, Partizan je favorit, imamo respekt prema njima ali se ne plašimo i ne predajemo. Mi smo Zvezdin razvojni tim i moji igrači imaju veliku priliku da napreduju u utakmici sa crno-belima. Znamo ih dobro, prpremićemo se na najbolji mogući način. Biće to prava, muška utakmica – ne ostavlja dilemu trener Grafičara, Marko Neđić.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading