PRIPREME ZA PROLEĆE UVELIKO TRAJU: Infrastrukturni radovi su u toku - igrači će imati daleko bolje uslove u nastavku šampionata! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.11.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pažnja i na "malim fudbalskim terenima" se poklanja infrastrukturi.

PRIPREME ZA PROLEĆE UVELIKO TRAJU: Infrastrukturni radovi su u toku - igrači će imati daleko bolje uslove u nastavku šampionata! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloboda Krežbinac

Ekipa Slobode iz Krežbinca prvi deo šampionata u okviru Prve opštinske lige Paraćin okončala je desetoj, pretposlednjoj poziciji sa dvet osvojenih bodova.

 

Sastav iz Krežbinca zabeležio je tri trijumfa (Moravac Gornje Vidovo 3:0, Budućnost Lebina 2:1 i Železničar Klačevica 5:0) i sedam poraza, ali odmah nakon "spuštanja zavese" na jesenji deo takmičenja, agilno rukovodstvo kluba, predvođeno predsednikom Aleksandrom Jankovićem, prionulo je na radove, kako bi igrači imali daleko bolje uslove za rad na proleće naredne godine.

Za sada je postavljena nova PVC mreža i zaštitna ograda iza golova, a istovremeno je klub postavio i jarbole na kojima će se ubuduće vioriti srpska, kao i klupska zastava.

 

Svi u klubu se nadaju da će ekipa tokom proleća 2024. godine zabeležiti daleko bolje rezultate na zelenom tepihu i da neće strepeti za osptanak u navedenom rangu takmičenja. Istovremeno, treba naglasiti da u ovom momentu četvrtoplasirani Železničar iz Klačevice beži Krežbincima svega šest bodova, tako da je serijom dobrih rezultata i gorjni deo tabele dostižan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading