JESENJE LOVORIKE SU OSVOJENE: Najlepši snovi postaju java - titula je tako blizu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.11.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li ostvarena zaliha bodova biti dovoljna za prolećna iskušenja?

JESENJE LOVORIKE SU OSVOJENE: Najlepši snovi postaju java - titula je tako blizu!

Foto: FK Mladost Porodin

Ekipa Mladosti iz Porodina prethodne 2022. godine proslavila je pet decenija postojanja, a već u aktuelnoj sezoni ima priliku da zabeleži i rezultat koji se iščekuje već osam godina.

 

Te 2015/16 sezone ekipa je u okviru Međuopštinske lige Mlava ostvarila skor od 11 pobeda, isto toliko poraza i četiri remija, što je bilo dovoljno za devetu poziciju na tabeli, ali su već naredne sezone odustali od takmičenja u šestom rangu srpskog klupskog fudbala.

Tri godine kasnije vratili su se na fudbalsku mapu i već pet sezona takmiče se u okviru Opštinske lige Žabari, a svi se nadaju da je konačno došao trenutak i za rezultatski iskorak i povratak u međuopštinski rang.

Sportski kolektiv iz Porodina, mesta u opšptini Žabari, prvi deo ovosezonskog takmičenja okončao je na liderskoj poziciji sa bodom više u odnosu na Proleter iz Četereža. Mladost je zabeležila skor od šest pobeda i po jedan remi i poraz, tako da će u prolećne borbe ući sa najbolje startne pozicije.

Republika

Foto: FK Mladost Porodin

Efektni golovi su zašttni znak sportskog kolektiva iz Porodina

 

Ekipa je remi zabeležila u drugom prvenstvenom kolu u susretu protiv imenjaka iz Svinjareva 2:2, a jedini neuspeh doživljen je na gostovanju najbližem pratiocu. Proleter je slavio rezultatom 2:1, ali ono što svakako ide u prilog ekipi Mladosti, jeste činjenica da će tokom proleća najozbiljniji konkurent doći u Porodin.

Jedno je potpuno jasno, na proleće 2024. godine očekuju nas velika uzbuđenja u okviru Opštinske lige Žabari.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading