SENZACIJA NA TOPČIDERSKOM BRDU: "Golubovi" pali na Marakani - prvoligaš nastavlja takmičenje! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.11.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se potvrdilo da kup takmičenje uvek donese po neko iznenađenje.

SENZACIJA NA TOPČIDERSKOM BRDU: "Golubovi" pali na Marakani - prvoligaš nastavlja takmičenje! (VIDEO)

Foto: RFK Grafičar

Nakon više od dva i po meseca i ukupno 12 odigranih prvenstvenih utakmica u kojima je zabeleženo šest remija i isto toliko poraza, ekipa RFK Grafičara je trijumfovala i to kada se pobedi malo ko nadao.

U okviru premijerne runde nacionalnog kup takmičenja, popularni "grafosi" su na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" dočekali superligaša iz Subotice koji je predstavljao apsolutnog favorita.

Tokom prvog dela susreta, mreže su mirovale, a zatim je na početku drugog poluvremena veđen desetominutni blickrig domaćina, kojim su momci u ljubičastoj sportskoj opremi stigli do velikog trijumfa.

U 48. minutu meča milimetarski precizno je sa ivice šesnaesterca uputio udarac Strahinja Stojanović, a lopta je završila u donjem desnom uglu golmana subotičkog Spartaka.

 

 

Samo devet minuta kasnije viđena j velika požrtvovanost domaće ekipe. Izborili su se za jednu loptu ispred šesnaesterca "golubova" domaći fudbaleri, usledila je brza razmena pasova i centaršut po zemlji u peterac gostiju gde je Branko Đukić bio brži od subotičkog čuvara mreže i lopta je po drugi put završila u mreži.

 

 

Potpuno je jasno da će veliki kup trijumf dati krila "grafosima" da u narednom periodu uđu u seriju boljih prvenstvenih rezultata kojima bi prevazišli aktuelnu krizu i izbegli borbu za opstanak koja u ovom momentu deluje kao realnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading